- AutorOdp.
- 23 kwietnia 2020 at 21:22
Jak namowić męża na rzucenie palenia? wszyscy mamy dość a już siedząc razem w domu to doprrowadza mnie to do szału
24 kwietnia 2020 at 23:38A ta osoba chce rzucić? to podstawa,bo jeśli nie będzie chęci to nic z tego nie bedzie. Jeśli jest chęć to już pól sukcesu, dobrze działa recigar, bo hamuje głód nikotynowy a to bardzo pomaga jak się chce rzucic ten nałóg.
27 kwietnia 2020 at 14:33Po prostu przestajesz palić xD
19 maja 2020 at 23:30To niestety nie działa tak, że po prostu przestajesz palić z dnia na dzień. Mój partner walczył od lat, nadal walczy, ale powiem Wam, że jemu bardzo pomógł – głównie zrozumieć uzależnienie i to, co robi z człowiekiem – kurs rzucania palenia z Reset33. Naprawdę dzięki temu otworzył oczy i znalazł w sobie motywację.
20 maja 2020 at 12:06Po prostu nalezy nie kupowac nastepnych fajek
22 maja 2020 at 11:20Nie dla wszystkich to jest takie proste , niestety, potrzeba silnej woli, dobrego nastawienia i mojemu mężowi pomogły tabletki recigar. Dzięki nim nie odczuwał chęci zapalenia już po drugim dniu kuracji. Tabletki bierze się 25 dni i po tym czasie zupełnie nie chce się palić. Mężowi pomogło i nie pali już 3 miesiące.
28 maja 2020 at 14:54Niestety na siłę nikogo nie zmusisz 😉
18 czerwca 2020 at 23:07dzięki za podpowiedzi, tak osoba chce rzucić i próbowala juz kilka razy, wczoraj sobie kupił recigar już dzisiaj widże ze fajek mniej, zawsze paczka szła a nie wiem czy dwa razy chodził palić, mam nadieję ze uda sie zrobić całe 25 dni i zerwie z nałogiem
- AutorOdp.