• Autor
    Odp.
  • Carrroline
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Mojego chłopaka przede wszytskim bawi moja zadrożć, a z tamtej sie wyżmiewa, bo dla niego to idiotka… problem polega na tym, że ich rodzice się dobrze znają i mój luby nie bardzo może jej coż chamskiego powiedzieć w innym wypadku już dawno by to zrobił, bo on sie z ludzmi nie cacka… Poza tym wiecie ona nigdy nie powiedziala nieczego wprost, ze jest w nim zakochana tylko robi te swoje podchody, ktorych on nawet nie zauwazal dopoki go nie oswiecilam, wiec nawet gdyby chcial z nia kulturalnie porozmawiac to pewnie by sie wyparla i powiedziala ze nie wie o co mu chodzi…

Oledzka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

ile wy maie lat?

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

No to mógłby reagować na konkretne sytuacje.
    Prosty przykład: jak dziewczyna wpycha się do ławki na trzeciego obok Twojego faceta i jego kolegi (że też studentka potrafi się tak zachowywać 😯 ) to Twój facet mówi, że niestety, nie ma tu już dla niej miejsca.

Po jakimż czasie, jeżli będzie spotykała się ze sprzeciwem, powinna odpużcić. Chyba, że to wyjątkowy przypadek. Wtedy on powinien powiedzieć jej to dosadniej, żeby zrozumiała.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

a ja bym z nią bardzo dobry kontakt utrzymywała.. jak jest taki możliwożć i nie na jednej imprezie bym ja po prostu opiła 😀 😀 😈 😈
    już robiłam taki numer.. panna stawiła Mojemu G piwa…
    ale ja ja tak opiłam że na nogach nie stała.. 🙂 🙂
    odczepiła sie 🙂
    udawaj że tego nie widzisz.. a miedzy wierszami jej pokaż 🙂

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

nawet jeżli Twoj men jest kulturalny to powinien dać jej do zrozumienia,że nie jest zainteresowany. Wygląda to tak jakby mu się to podobało i tylko przed Toba zgrywa oburzenie. Pogadaj z nim i postaw sprawe jasno 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak się pozbyć tej 'trzeciej’?"

Przewiń na górę