- AutorOdp.
- 20 grudnia 2019 at 19:00
Ten klej tadam jest bardzo dobry, wiele par butów nim uratowałam, jak buty są jeszcze w dobrym stanie to czemu by ich nie naprawić.
9 kwietnia 2020 at 14:55najlepiej do szewca, u nas w mieście robi z dnia na dzień takie drobnostki
17 kwietnia 2020 at 13:54Teraz szewca znaleźć jest strasznie trudno bo buty zazwyczaj sa tanie i ludziom opłaca się kupić nowe buty. Co do klejenia to jest budapren czy jakiś inny klej, później przygniatam buta czymś i czekam aż się sklei i wyschnie klej.
19 maja 2020 at 23:05Tylko szewca teraz ze świecą szukać, w moim mieście nie ma. Kupiłam ten klej Tadam, sprawdzi się do sportowych butów, sprawdzaliście?
3 czerwca 2020 at 20:09Witam! Dilmah, klej TADAM przeznaczony jest głównie do butów sportowych (inne także pomoże skleić).
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl30 czerwca 2020 at 11:48Czy jeśli chodzi o opakowanie TADAM to jest ono jednorazowe czy można zabezpieczyć opakowanie i użyć ponownie?
30 czerwca 2020 at 22:15Spokojnie możesz zamknąć szczelnie opakowanie i dalej będzie się nadawał. A jak masz niewielkie uszkodzenie to jedna tubka wystarczy nawet na kilka par
13 lipca 2020 at 18:32Witam! Monika, kleju Tadam można użyć kilka razy. Aby zabezpieczyć go należy we właściwy sposób oczyścić dozownik po jego użyciu. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl30 lipca 2020 at 20:42Będę się zabierała do klejenia tym TADAM kilku par butów. Czy jeśli buty są suche i wydają mi się czyste czy muszę jakoś oczyścić dodatkowo powierzchnię?
31 lipca 2020 at 10:31lepiej obczyścic buty alkoholem jeżeli dobrze pamiętam, ale to lepiej sprawdzić jeszcze
17 sierpnia 2020 at 17:49Witam! Monika, przed klejeniem butów klejem TADAM® należy pamiętać, aby części butów, które chcesz połączyć były: czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów. Klej TADAM® należy nałożyć tylko na jednej z klejonych powierzchni. Nałożenie kleju na obie oznaczałoby, że będzie go za dużo, co nie sprzyja dobremu klejeniu ani precyzyjnemu wykończeniu łączenia.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl19 sierpnia 2020 at 21:23Przychodzę z informacją, że skleiłam te moje sportowe buty klejem Tadam i trzymają rewelacyjnie! Często w nich biegam, nic się nie rozkleja, są właściwie jak nowe 🙂 Jestem bardzo zadowolona.
27 kwietnia 2021 at 14:16Samemu to nie wiem czy uda się estetycznie jakoś
30 kwietnia 2021 at 11:11nie wiem czy w domu dasz radę zrobić to estetycznie
7 maja 2021 at 11:09klej pałką 😀
- AutorOdp.