Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 33 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    marcyy
    Uczestnik
    • Tematów: 8
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Ten klej tadam jest bardzo dobry, wiele par butów nim uratowałam, jak buty są jeszcze w dobrym stanie to czemu by ich nie naprawić.

bettyboop
    Uczestnik
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

najlepiej do szewca, u nas w mieście robi z dnia na dzień takie drobnostki

darcy
    Uczestnik
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Teraz szewca znaleźć jest strasznie trudno bo buty zazwyczaj sa tanie i ludziom opłaca się kupić nowe buty. Co do klejenia to jest budapren czy jakiś inny klej, później przygniatam buta czymś i czekam aż się sklei i wyschnie klej.

dilmah
    Uczestnik
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Tylko szewca teraz ze świecą szukać, w moim mieście nie ma. Kupiłam ten klej Tadam, sprawdzi się do sportowych butów, sprawdzaliście?

oetadam
    Uczestnik
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Witam! Dilmah, klej TADAM przeznaczony jest głównie do butów sportowych (inne także pomoże skleić).

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM
    tadam com pl

Monika
    Uczestnik
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Czy jeśli chodzi o opakowanie TADAM to jest ono jednorazowe czy można zabezpieczyć opakowanie i użyć ponownie?

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Spokojnie możesz zamknąć szczelnie opakowanie i dalej będzie się nadawał. A jak masz niewielkie uszkodzenie to jedna tubka wystarczy nawet na kilka par

oetadam
    Uczestnik
    • Początkujący

Witam! Monika, kleju Tadam można użyć kilka razy. Aby zabezpieczyć go należy we właściwy sposób oczyścić dozownik po jego użyciu. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.

Ekspert marki TADAM
    tadam com pl

Monika
    Uczestnik
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Będę się zabierała do klejenia tym TADAM kilku par butów. Czy jeśli buty są suche i wydają mi się czyste czy muszę jakoś oczyścić dodatkowo powierzchnię?

syska
    Uczestnik
    • Odp.: 15
    • Bywalec

lepiej obczyścic buty alkoholem jeżeli dobrze pamiętam, ale to lepiej sprawdzić jeszcze

oetadam
    Uczestnik
    • Początkujący

Witam! Monika, przed klejeniem butów klejem TADAM® należy pamiętać, aby części butów, które chcesz połączyć były: czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów. Klej TADAM® należy nałożyć tylko na jednej z klejonych powierzchni. Nałożenie kleju na obie oznaczałoby, że będzie go za dużo, co nie sprzyja dobremu klejeniu ani precyzyjnemu wykończeniu łączenia.

Ekspert marki TADAM
    tadam com pl

dilmah
    Uczestnik
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Przychodzę z informacją, że skleiłam te moje sportowe buty klejem Tadam i trzymają rewelacyjnie! Często w nich biegam, nic się nie rozkleja, są właściwie jak nowe 🙂 Jestem bardzo zadowolona.

Tuszka
    Uczestnik
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Samemu to nie wiem czy uda się estetycznie jakoś

Adeka
    Uczestnik
    • Odp.: 18
    • Bywalec

nie wiem czy w domu dasz radę zrobić to estetycznie

dluga192
    Uczestnik
    • Odp.: 30
    • Bywalec

klej pałką 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 33 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę