- AutorOdp.
- 1 października 2015 at 06:48
Zastanawiałam się jak słuchacie muzyki wolicie odtwarzacze internetowe, radio czy kupujecie ulubione kawałki ? Ja chyba najczężciej słucham przez odtwarzacze, chyba że jadę samochodem wtedy tylko jakież chill radio.
5 października 2015 at 08:40chili radio, a do tego plyty i też net. teraz np. słucham dzwięków naprawiających DNA …jako tło do pracy.
5 października 2015 at 11:57Ja slucham muzyki w drodze do pracy , podczas biegania i w kazdej mozliwej chwili poza domem 🙂 slucham za pomoca mp4 i sluchaweczek . Weszlo mi to juz tak w krew ze nie potrafie juz wyjsc bez muzyki z domu 🙂
6 października 2015 at 10:34Ja słucham sobie trance, albo do tego jakież inne ciekawe utwory bo jakoż wybredny nie jestem strasznie.
7 października 2015 at 14:47Ja korzystam ze Spotify 🙂
22 października 2015 at 12:23Ja słucham wszystkiego co popadnie z lat 80. i 90. Moja ulubiona piosenka to Flashdance What A Feeling – Irene Cara.
23 października 2015 at 15:12Ja lubię kazdy rodzaj muzyki. Najbardziej chyba muzykę disco polo.
25 października 2015 at 09:20Ja chętnie słucham starych zespołów z lat 80-tych i 90-tych. Moje ulubione zespoły to Scorpions, Europe.
23 stycznia 2017 at 09:25Ja to już się w całożci przerzuciłam na Spotify. Chociaż jeszcze rok temu bardzo lubiłam słuchać radia 😉 no ale cóż czasy się zmieniają ;p
9 lutego 2018 at 11:59Jadąc autem albo radio – eska, rmf albo podlączalm pod kabel telefon i puszczam swoja playliste ze spotify 😉
16 maja 2018 at 15:28Mnie się wydaje, że teraz taki czas, kiedy ludzi coraz rzadziej słuchają radio. Zatem coraz częściej słuchają muzyki przez internet. Rodzaj słuchanej muzyki musi odpowiadać mojemu nastroju.
29 stycznia 2019 at 11:32Kiedyś zgrywałam na telefon muzykę i jej słuchałam z odtwarzacza. Ale co chwilę trzeba było dodawać kolejne piosenki i mi się odechciało więc przerzuciłam się na Spotify i już tak zostało. Wszystko pod ręką, playlisty własne tworzę, pakiet na internet jest więc problemu też nie ma ze słuchaniem.
25 lutego 2019 at 10:33indie rock tak na co dzień chociaż zdarza mi się słuchać mocniejszej muzyki a czasem popu 😀 wszystko zależy od nastroju i tego na co mam ochotę.
11 marca 2019 at 10:59Akurat teraz? Female Robbery by The Neighbourhood. Ogólnie polecam zespół jak ktoś lubi coś alternatywnego, jak koleżanka wyżej 🙂
24 kwietnia 2020 at 14:30mumford and sons, the lumminers – to są moi faworyci 🙂 ale poza tym muzyki slucham najróżniejszej 🙂 lubię slipknot, ale też Miley Cyrus. Nie ogarniczam się do jednego gatunku 🙂
- AutorOdp.