Jak sprawdzić czy mąż mnie zdradza?

• Autor
    Odp.
  • pultis
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Mój mąż mnie chyba zdradza. Takie mam podejrzenie. Nie wraca na noc do domu, kasa z konta znika w szybkim tempie. Nie wiem co robić. Myżlałam o kupieniu urządzenia do szpiegowania, wychodzi taniej niż detektyw, no i jest też bardziej dyskretne. Zastanawiam się nad kupieniem czegoż takiego jak lokalizator obiektów: [xxxxx] Korzystał ktoż z tego typu rozwiązań?

EDIT: KOWAL2

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

A skąd masz pewnożć,że Ciebie zdradza?. Pytałaż go może?Spróbuj z nim porozmawiać,zapytaj, gdzie się szwenda po nocach i co robi w tym czasie?,gdy nie ma go w domu.A swoją drogą,może pokłóciłaż się wczeżniej z nim i dlatego tak się zachowuje?. Wiesz co wpadłam na taki głupawy pomysł,gdybyż mu tak podrzuciła „pluskwę”,wiem to głupi pomysł.Ale jeżli nie porozmawiasz nie dowiesz się.Domysły nie doprowadzą Ciebie do niczego.Sprawdź mu jeszcze kieszenie,komórkę. Może pachnie innymi perfumami. Powodzenia.

arcticone
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

na początek zinwigiluj jego komórkę 😛

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

ten pierwszy post to zwykla reklama.
    Moim zdaniem to troche uwlacza kobiecej godnosci, kiedy kobieta szpieguje faceta, sprawdza komorke itp. Facet zdradza – to go wykopac.albo samej odejsc.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak sprawdzić czy mąż mnie zdradza?"

Przewiń na górę