- AutorOdp.
- 27 lutego 2015 at 12:37
Ważne, aby zainstalować program antywirusowy. Jeżli programy free zawodzą, to po prostu kup Kasperskiego, albo jakiż inny. Ja polecam ten, bo się sprawdza.
11 marca 2015 at 20:03Ale i platne antywirusy mają dziury, niestety..
Jeżeli więc chodzi o wirusy, warto ustalić co to za wirus i jak sie objawia.
Czasem trzeba przepużcić przez komputer więcej niż 1 program antywirusowy.
Czasem coż na tzw robaki.
Można też popatrzeć na ostatnio zainstalowane programy, może tu coż siedzi.
A jezeli sie nie tym nie znamy… to nie ma co się bawić, tylko poprosić kogoż kto się zna o pomoc…11 marca 2015 at 22:19polecam oddac Ci kompa do serwisu. niech go oczyszczą i popros ich odrazu o wgranie dobrego zabezpieczenia antywirusowego. moze i trochę to będzie kosztowac ale warte tej ceny i spokoju 😉
15 marca 2015 at 16:40Nie każdego wirusa idzie usunąć także mieć wartożciowego antywira!
15 marca 2015 at 17:22najprożciej – dobry antywirus i antymalware – np. malwarebyte czy jakoż tak, Ashampoo ma również dobre aplikacje i do czyszczenia i optymalizajcji
19 kwietnia 2015 at 17:34Nod jest jednym z najlepszych programów jakie znam.
22 kwietnia 2015 at 11:10Zainstaluj sobie Kasperskiego chociaż w wersji testowej i przeskanuj
30 listopada 2016 at 15:39Ja nie bardzo umiem sobie radzić z wirusami na komputerze, ale myżlę, że powinnaż oddać go do serwisu komputerowego, na przykład do Redicreo. Ja tam oddawałam, kiedy zepsuł mi sie laptop. Naprawili mi go szybko i sprawnie. Myżlę, że takie wyjżcie będzie najlepsze, bo sama chyba mało zdziałasz.
30 września 2017 at 14:47Zależy co to za wirus, przeskanować kompa ale w normalnyjm trybie, nie jakimś przyśpieszonym…
Czasem niestety trzeba nawet kilku roznych…
Gorzej jak sie jakiegoś trojana załapie2 kwietnia 2019 at 13:01Jeżeli nie ufasz platnym antywirusom to pozostaje ci tylko calkowity format systemu
8 maja 2019 at 14:41Z antywirusów ja polecam eset internet security. Jest iesieczna darmowa wersja probna, a potem mozna na spokojnie znalezc „darmowe” kody aktywujace pelna wersje 🙂
31 lipca 2019 at 09:08Z antywirusów ja polecam Avasta. Jest darmowa wersja probna, a potem mozna na spokojnie znalezc „darmowe” kody aktywujace pelna wersje
3 września 2019 at 10:12Odpowiedź została zgłoszona za nieprawidłową treść.
Darmowa wersja Avasta zdecydowanie wystarcza dla przeciętnego zjadacza chleba.
- AutorOdp.