jak zapomniec zdrade?

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 33 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    soja
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam, jestem tu nowa i jesli napisalam gdzies gdzie nie powinnam to sorki 馃檪 chcialam opowiedziec o moim problemie bo ja juz sama nie umiem sobie z tym poradzic. Jestem z facetem dokladnie od sylwestra, na poczatku bywalo roznie, nikt nie wiedzial czy to przetrwa bo dzieli nas 200km, ale jest ok. ok marca (czyli w srodkowym etapie znajomosci) zaczelo sie cos dziac, nie jestem glupia i intuicyjnie od razu podejrzewalam to co najgorsze. Wylaczanie telefonu znikanie, przeciez to oczywiste, moje obawy potweirdzil kolega. Spotykal sie z nia…Nie pozostawilam tego bez niczego, chociaz nie moglam puscic pary z ust skad wiem, wiec nie moglam mu potwierdzic tego wszystkiego. Otrzasnal sie, teraz jest super, ale ostatnio znowu kolega mi powiedzial ze pare razy spotkal ja na imprezie i ze na jednej z nich powiedzial jej ze to nie ma sensu, ze go nie ma w domu i takie tam. Czemu on tak zrobil? nie przyznal sie 馃檨 nie powiedzial ze kogos ma tylko sciemnia jakies bzdury :(nie moge sobie z tym poradzic, czuje ze juz jest ok, ze chce mnie i jest ze mna juz tak jak powinien, ale drecza mnie te mysli, sni mi sie po nocach ze mnie z nia zapoznaje, pomozcie mi, pogadac z nim o tym? zostawic sprawe? bo skoro jest ok to po co psuc, moze ta rozmowa zaszkodzi? sama nie wiem 馃檨

katarzyna00
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Ta, a za miesi膮膰 zn贸w sytuacja si臋 powt贸rzy… Je偶li on w ci膮gu 6 miesi臋cy potrafi艂 zawie偶膰 Ci臋 dwa razy, to czy warto dalej mu ufa膰? Da艂a偶 mu szans臋, a on to ola艂a… Ja nie bawi艂膮bym si臋 w to d艂u偶ej…

Ale ja si臋 nie znam, wi臋c nie warto mnie s艂ucha膰… 馃檮

soja
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

To nie zdarzylo sie dwa razy, on jej unikal, a te imprezy o ktorych pisalam, to bylo niespodziewane spotkanie na ktorym jej wyjasnil ze to nie ma sensu. Teraz wiem ze jest dobrze.

black_mamba
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 743
    • Zas艂u偶ony

Ja jak zwykle wale prosto z mostu, a wi臋c: po pierwsze jeste偶cie ze soba od sylwestra, po 3 miesi膮cach Cie zdradzi艂 a to jest akurat taki okres gdzie zauroczenie powinno by膰 na tyle silne 偶e gdyby na prawde mu zale偶a艂o to by tego nie zrobi艂. poza tym mieszkacie 200 km od siebie (nie ma nic gorszego niz poczatkujacy zwiazek na odleg艂o偶膰), wiem cuda sie zdarzaja, ale taki zwi膮zek jest na prawde bardzo ci臋偶ko utrzyma膰.
    Jest jeszcze inna mo偶liwo偶膰 mo偶liwe 偶e on na prawde Cie kocha i chce by膰 z Toba ale niestety jest typem osoby kt贸ra nie potrafi 偶y膰 w takim zwi膮zku, wi臋c je偶eli taka sytuacja d艂u偶ej si臋 utrzyma(czyli bedziecie mieszka膰 od siebie tak daleko) to niestety zwi膮zek ma ma艂e szanse na przetrwanie!

soja
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

To wszystko to piszecie to prawda, i ja zdaje sobie z tego sprawe, ale skoro teraz jest wszystko ok? skoro widac ze mu zalezy, w naszym przypadku rozwinelo sie to troche inaczej, czyli im dluzej tym lepiej, na poczatku bardzo rzadko sie widywalismy, moze sam sie obawial ze nie wytrzyma odleglosci… nie chce go bronic, ale…chce tego zwiazku.

Agnieszka22
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

No nie wiem. Ja by艂am z chlopakiem, kt贸ry mieszka艂 r贸wnie tak dalek jak Tw贸j od Ciebie. wiesz co to nie mialo sensu….bylismy ze sob膮 2 lata ale popsu艂o sie to w艂asnie dlatego, 偶e za rzadko si臋 spotykali偶my. Mo偶e tak nam by艂o pisane… mo偶e Tobie si臋 p*****臋偶ci. Je偶eli chodzi o zdrad臋… hmmm ci臋偶ko powiedzie膰. Nie znam sie na tym ale to trudny temat. Moim zdaniem nie wybaczy艂abym nigdy zdrady!!!!!!!!!!!!!!! To jest co偶 obrzydliwego i okropnego.

katarzyna00
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Wi臋膰 je偶li chcesz, to znaczy, 偶e ju偶 mu wybaczy艂a偶…

Virginia 013
    Cz艂onek
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Ja bym nie wybaczy艂a zdrady..na swiecie jest wielu facet贸w:) i wiem z do偶waidczenia ze zwi膮zki na odleg艂o偶膰 nie maja r贸偶owej przysz艂o偶ci, chyba ze to prawdziwa mi艂o偶c 馃檮

myszolek
    Cz艂onek
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Ja nie wybaczylabym zdrady. Nie na tym zwi膮zek polega. Skoro zwi膮za艂 sie ze mna to niech zostanie ze mna a nie szuka nikogo na boku bo je偶eli chce tak robic to niech lepiej mnie zostawi i nie rani bo po co… taki zwiazek odbudowac jest bardzo ci臋zko nie zaufa艂abym mu drugi raz. Skoro ja jestem uczciwa wobec niego to tego samego oczekuje od niego. M贸j facet jet tego samego zdania i nie toleruje zdrady i nigdy by mi nie wybaczy艂

Zielonooka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@myszolek wrote:

Ja nie wybaczylabym zdrady. Nie na tym zwi膮zek polega. Skoro zwi膮za艂 sie ze mna to niech zostanie ze mna a nie szuka nikogo na boku bo je偶eli chce tak robic to niech lepiej mnie zostawi i nie rani bo po co… taki zwiazek odbudowac jest bardzo ci臋zko nie zaufa艂abym mu drugi raz. Skoro ja jestem uczciwa wobec niego to tego samego oczekuje od niego. M贸j facet jet tego samego zdania i nie toleruje zdrady i nigdy by mi nie wybaczy艂

Ja my偶l臋 podobnie, cho膰 nie chce wiedzie膰 co by 偶ycie pokaza艂o.

MEISJE
    Cz艂onek
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

ja zylam dlugo w zwiazku na odleglosc a dzielilo nas 1000km -jednak zwiazek przetrwal -teraz mieszkamy juz razem 馃榾
    Mysle ze prawdziwe uczucie wygra nawet z km,a skoro on juz po 3m-cach znalazl sobie zastepczynie-hm ja bym go dala na odstrzal 馃懣

moo
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

zdrada jest nie do zapomnienia. nie wiem czy bym potrafi艂a wybaczy膰. na sam膮 my偶l o zdradzie dreszcze mnie przechodz膮. brrrrr.

Dorotea
    Cz艂onek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja wybaczy艂am zdrad臋 ale………….nie zapomnia艂am.
    Ju偶 nigdy p贸藕niej nie by艂o tak samo.
    Po czasie zwi膮zek rozpad艂 si臋, ale znam pary, kt贸re przetrwa艂y takie zawirowania.
    Cz艂owiek to nie maszyna i czasami ma w膮tpliwo偶ci odno偶nie zwi膮zku.
    Je偶eli nic si臋 powa偶nego nie sta艂o to chyba da艂abym szans臋.
    Je偶eli dosz艂o do czego偶 powa偶nego …………..na t臋 chwil臋 ju偶 nie.
    呕ycz臋 aby si臋 Wam u艂o偶y艂o

Kateee
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Moim zdaniem nie da si臋 zapomnie膰.
    U mnie wszystko wraca艂o przy ka偶dej k艂贸tni…niestety.

MEISJE
    Cz艂onek
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Jestem zdania ze to duza sztuka-umiec wybaczyc zdrade
    Ja bym nie potrafila-znam swoj charakter i przy kazdej klotni bym to wypominala czyli nie potrafilabym o tym zapomniec i byloby po zwiazku

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 33 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋