- AutorOdp.
- 21 lipca 2008 at 18:32
Hej dziewczyny. Moj facet powiedzial,ze nie potrafie go niczym zaskoczyc,zrobic mu niespodzianki. I tu zwracam sie do was. Podpowiedzcie mi co moge zrobic ,zeby sprawic mu przyjemnosc? Jak wy zaskakujecie swoich mezczyzn? Chodzi mi o jakies gesty,sytuacje,rzeczy np. kolacja przy swiecach. Co wy robice?
21 lipca 2008 at 18:56Jest wiele sposobów by go zaskoczyć. Mniej i bardziej banalnych. W każdej sferze wspólnego życia. Nie chodzi tu tylko o kwestie łóżkowe. Spójrz na wasz związek, na niego samego. I pomyżl co mogłabyż zrobić by go włażnie zaskoczyć. Mogę Ci tu wypisać listę rzeczy, ale Ty najlepiej go znasz i najlepiej będzie wiedziała co będzie dobrym pomysłem.
21 lipca 2008 at 19:16Rozbierz sie do naga i podaj mu schlodzone, ulubione piwo…
21 lipca 2008 at 20:11a czy on cie czyms kiedys zaskoczyl ze ma do ciebie pretensje?ubierz sie w gorset ponczoszki i jakies majteczki i udawaj ze on jest klientem:D na mojego to podzialalo 😀
22 lipca 2008 at 11:53Podaj piwo lub inny napój jaki lubi pić. Włącz mecz, rozbierz się do naga i się nie odzywaj.
Z tym zaskakiwaniem to różnie bywa. Ja osobiżcie nie lubię być zaskakiwany, zresztą bardzo o to trudno. Poza tym sądzę, że Jemu chodziło o coż innego, mianowicie jesteż może nudna. Nie masz mu nic nowego do zaoferowania, mówisz non stop te same bzdety. Zanudzasz go jednym słowem. Spójrz na siebie z boku, może jako dżentelmen nie chciał Ci tego powiedzieć dobitnie?
22 lipca 2008 at 12:37Raczej go nie zanudzam jak nie moze beze mnie dnia wytrzymac:) A ponczoszki,sexi bielizne i szpilki zakladam co jakis czas. Dlatego nie mam juz pomyslow ciekawych:)
25 lipca 2008 at 07:18Kurde, a co my kobiety jesteżmy jakież klowny, co mają zabawiać faceta na wspólnym przyjęciu?? Wkurza mnie takie myżlenie… Czemu żaden facet tu nie zapytał, jak ma zaskoczyć swoją kobietę? Czyż byżmy były takie z nich zadowolone??
25 lipca 2008 at 22:07po prostu zrób coż innego niż zwykle, trochę wyobraźni.
- AutorOdp.