jak zbliżyć się do kobiety po p****żciach?

• Autor
    Odp.
  • alexander
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam drogie Panie! Postanowiłem zalogowac sie na Waszym forum, aby zasięgnąć kobiecej opinii. Przedstawię w skrócie o co mi chodzi…

Jestem od miesiąca z kobietą, która ma za sobą 7-letni związek (zakończony z powodu zdrady jej byłego faceta). Nasze spotkania sa dosyć czeste, w zasadzie to co drugi dzień się widzimy. Wydaje mi się że lubi spędzac ze mną czas. Wiekszosc tych spotkan są to jednak wyjscia ze znajomymi, do kina, na koncert itp. itd. Tylko we dwoje spotykamy się raz, dwa razy w tygodniu (zazwyczaj u niej w domu). Jest to jedyna okazja do tego żebysmy mogli sie do siebie zblizyc. No i zblizamy się, ale tu jest pewien problem. Kiedy zaczynam ją całowac, piescić jej piersi czy brzuch nie czuje u niej podniecenia, tego ze się rozgrzewa. Przez to boję się posunąć dalej. Nie jestem jakos szczególnie napalony na seks ale chcialbym zeby pojawiło się miedzy nami jakies porządanie. Ona nie bardzo odwzajemnia mój dotyk, nie daje mi zadnych znaków, a ja mam w głowie blokadę.

No i teraz proszę Was o opinię. Czy to, że tak powoli zblizamy się fizycznie do siebie jest konsekwencją tego ze ona boi się lub nie moze się otworzyć na innego faceta?? W koncu byla z chlopakiem bardzo dlugi czas i byc moze byl to jej jedyny do tej pory partner seksualny. W jaki sposob mam sie zachowywac?? Czy czekac az sama da mi znac ze chce czegos wiecej czy moze po prostu zacząć działać zdecydowanie odważniej. Nie chce czegos spieprzyc i wyjżć na napalonego gożcia bo mi na niej naprawde zalezy. Dodam jeszcze ze mamy po 25 lat

porcelana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Długa droga przed wami. 7 lat w związku to bardzo długo i na pewno nie jest jej łatwo zapomnieć o tamtym mężczyżnie. Jeżeli spotykacie sie dopiero miesiąć to myżle, że lepiej żebyż nie był za bardzo natarczywy, daj jej do zrozumienia, ze ci na niej zależy dużo z nią rozmawiaj i nie daj jej pomyżleć że chodzi ci tylko o jedno .

Judy
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Chyba duzo zalezy od tego jak dawno temu ona rozstala sie ze swoim bylym. Po tak dlugim zwiazku trzeba troche czasu bez mezczyzny. Przynajmniej ja tak uwazam. Bylam z facetem przez 6 lat i chociaz to ja odeszlam to przebeczalam kilka nocy. Bylam bez stalego zwiazku przez rok i dobrze mi to zrobilo. Przypomnialam sobie jak to bylo bez niego. I doszlam do wniosku, ze nie bylo zle. Musialam sie nauczyc byc sama ze soba zanim moglam sie z kims zwiazac.
    Miesiac to nie dlugo. Daj jej wiecej czasu. Daj jej szanse zapragnac byc z toba.

alexander
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

dzieki Judy, dodałas mi sił zeby dalej brnąć w ten układ 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak zbliżyć się do kobiety po p****żciach?"

Przewiń na górę