Jak zbywać debili co mają ochotę?

• Autor
    Odp.
  • monia_
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Ostatnimi czasy mimo iż jestem zajęta ciągle kręci sie jakaż banda pajaców, którzy mają ochotę pobzykać.

Od czasu do czasu można (a nawet lubię) na boku, gdzież jakiż szybki numerek z nieznajomym, no ale nie przesadzajmy.

Najgorsi są po PSEUDOszkoleniach w zdobywaniu robionych na zasadzie tego:

Normalnie masakra, nie dożć że debil to jeszcze nie ustępuje do końca i zarzuca ciągle tanimi sztuczkami :/

Jak sobie z tym radzicie?
    Czekam na opinie i pomysły 🙂

Z góry dzięki

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@Onione wrote:

ściema jakaż czy co?
    O co ci chodzi?

Osobiżcie nie mam tych problemów, bo będąc w stałym zwiazku nie interesuja mnie inni kolesie. Nawet jeżli żlinia sie na mój widok czy próbują użyć swych wdzięków w celu zdobycia mnie.
    Kręcące na boku (a bedące w zwiazkach) laski i takowi kolesie to dla mnie dno.

otoz to.

poza tym chyba kazda rozsadna babka wie, jak z klasa dac idiocie do zrozumienia, zeby sie chrzanil.

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

poza tym chyba kazda rozsadna babka wie, jak z klasa dac idiocie do zrozumienia, zeby sie chrzanil.

zgadzam się w 100%. Kobiety i mężczyźni w związkach, którzy posuwają się do skoków w bok są dla mnie debi… (przepraszam, ale inaczej wyrazić się w tej kwestii nie mogę).

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Prowokacja.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Moim zdaniem jak już ktoż cię podrywa, to najlepszym wyjżciem jest skokz nim w bok i po sprawie. Moze potem się od ciebie odwali.

😆 😆 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Zdecydowanie prowokacja.

[usunięto_link] wrote:

Od czasu do czasu można (a nawet lubię) na boku, gdzież jakiż szybki numerek z nieznajomym, no ale nie przesadzajmy.

No prosze Was…cóż to za kretynizmy?! 🙄

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Wrrrrrrrrrrr……

Berdysz
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

@Józia wrote:

Moim zdaniem jak już ktoż cię podrywa, to najlepszym wyjżciem jest skokz nim w bok i po sprawie. Moze potem się od ciebie odwali.

O! To mi się podoba 😀

W końcu monia_ sama napisałaż „Od czasu do czasu można (a nawet lubię) na boku, gdzież jakiż szybki numerek z nieznajomym…”

Co prawda później dodałaż „no ale nie przesadzajmy.” ale przecież nikt nie każe Ci robić tego cały czas. 🙂

Zresztą nie napisałaż co to dla Ciebie jest przesada 😛

kolo1929
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

a moze wiedza, ze skaczesz w bok dlatego sie kreca? to oczywiste w takim wypadku.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

a moze wiedza, ze skaczesz w bok dlatego sie kreca? to oczywiste w takim wypadku.

A włażnie. 😉

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Kobiety, które „lubią od czasu do czasu na boku, gdzież jakiż szybki numerek ..”, pomimo tego, że są w związku okreżla sie dożć jednoznacznie.. Zapewne to okreżlenie zapewnia ci taką „popularnożć” 🙄 😈

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Wielu facetów to skończone żwinie (Wiem bo sam jestem facetem) a kobiety które lubią „skok w bok na szybkiego” są traktowane w żrodowisku męskim jak towar (Zdarzają się sytuacje typu „Ej masz numer do jakież chętnej i łatwej?” „Tak znam parę”) albo „Załatw jakież chętne dziewczyny”

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja obracam się w towarzystwie facetów, którzy raczej nie poszukują pierwszych lepszych, łatwych i chętnych. Zresztą… wiadomo, że od takich można się czymż zarazić, prawdopodobieństwo wzrasta. 🙄 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak zbywać debili co mają ochotę?"

Przewiń na górę