jak znowu sie z nią spotkać!!?

• Autor
    Odp.
  • Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

wiesz Stary, powiem krótko: dla kobiety, którą się oczarowało… nic nie jest za liche…

po prostu szukaj ją i zaintryguj, potem może oczaruj, a wreszcie powiedz, co czujesz…

to powinno zadziałać… a jeżli nie, to musisz się odbić od dna i… szukać dalej 😉 hej 😀

hanna_f
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

kilka razy zdarzyła mi się podobna sytuacja. jednak kiedy podchodził do mnie chłopak, dobrze nam się gadało, ale nie kwapił się z poproszeniem o numer, sama zagajałam. nie chcę Cię zranić, ani obrazić, ale wydaję mi się, że gdybyż ją kompletnie oczarowała nie uciekła by Ci jak Kopciuszek.
    Z drugiej strony, pomysł z plakatami wydaje się być bajkowy – o ile informacja dojdzie do Twojej królewny. I nawet jeżli po tych 1,5 h nie oddała Ci serca, to zapewniam, że będzie oczarowana takim uroczym postępowaniem i zaangażowaniem. Jeżeli wierzysz, że to mogła być przyszłożciowa znajomożć to próbuj, walcz by ją odnaleźć. Życzę szczężcia, powodzenia!

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

Stary, nie ma innego wyjżcia. Kobiecie mów, co czujesz i jak Ci na niej zależy.

w razie czego – nie płacz. raczej się użmiechaj.
    i gadaj, że bez niej nie wyobrażasz sobie życia.

cholera. chyba sobie dostatecznie naważyłem koło d****, co nie? 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak znowu sie z nią spotkać!!?"

Przewiń na górę