Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 64 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    charlize
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Bielizna na wieczór we dwoje zależy od mojego nastroju 🙂 Bo czasem zakładam jakiż fajny gorset z pasem do pończoch i pończochami, a czasem zamiast gorsetu po prostu ładną koronkową bieliznę

MultiPerfumeria
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Zgadza się,to zalezy od nastroju i tego czy ktoż lubi taką bielizne. Mój mężczyzna uwlielbia jakl zakładam koronke. W gorsecie czuje się troche sztucznie.

ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A ja jestem pod wrazeniem tego kompletu
    http://www.sisi.pl/bieliznaerotyczna/bielizna/komplety-coquette-coq-1138/id/967/
    co myslicie ?
    Te niebieskie kropki naprawde sprawiaja wrazenie delikatnożci tej bieliznie.

Krolinia
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

śliczna jest. strasznie lubię taki delikatny i dziewczęcy kształ majteczek. urocze. nie ma w sobie nic zadziornego ten komplecik, taki jest grzeczny 🙂

lejdigosiek
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Nie zapomnijcie o pończoszkach, których jest mnóstwo do wyboru.

meksykanka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

To fakt pończochy są bardzo seksowne. Plus jakiż pas. Wolę taki zestaw z jakimż kobiecym koronkowym kompletem niż gorset. Wygląda to ładnie ale krępuje. I ciężko się żciąga;) Widziałam żliczny fioletowy komplet na koronka.pl z pończochami i pasem…mmrr, chyba po wypłacie przepuszczę atak na sklep;)

Kasia80
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Te chwile, które mamy z naszymi facetami, to naprawdę ważne momenty w naszym życiu. Wg mnie włażnie dlatego musimy zadbać o to o co oni nie zadbają raczej ;p a więc np. o nastrój. Ja lubię wkładać w takich momentach coż nieco bardziej wykwintnego niż w „zwykłe dni”. Np. taki komplet: Bet. Pamiętam ogólnie, że na co dzień też trzeba uważać, żeby wkładana bielizna była po pierwsze wygodna, a po drugie ładna. 🙂

windadonieba
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Polecam bieliznę firmy Corin. Sama taką noszę. Mają żliczne modele.

werkaa
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Ja wprost uwielbiam gorsety;) zarówno jako opcja bieliźniana jak również bluzkowa;))

Teraz choruję na niebiański zestawik jupi

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Teraz latem delikatna i w pastelowych kolorach:)gorsety tak ale delikatne.
    Ciekawe linki:)

werkaa
    Członek
    • Zasłużony

Dokładnie- takie spokojne kolorki, jak ten gorset ecru czy jakiż miętowy stanik 🙂 Bajka normalnie 🙂

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Własnie.Jak kiedys nie mogłam patrzeć na wszelkiego rodzaju odcienie zieleni tak teraz jestem zafascynowana miętowym.Bielizna jest boska w takim kolorze,szczególnie jak się jest opalonym.To niesamowicie sycący kolor.

werkaa
    Członek
    • Zasłużony

@jagoda4 wrote:

.Jak kiedys nie mogłam patrzeć na wszelkiego rodzaju odcienie zieleni tak teraz jestem zafascynowana miętowym.

Dokłądnie tak, normalnie jagoda4 jesteż moją bratnią duszą 😀 Ja się nawet z TŻ pokłóciłam tak na maksa, bo zielony to jego ukochany kolor i chciał mnie skrzywdzić zieloną żcianą w salonie 🙄 Ale się nie dałam 😀

Jeszcze pudrowy róż kocham, zresztą całkiem ładnie komponowałby się z miętą…

windadonieba
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Dziewczyny jakbyżcie okreżliły ten kolor bielizny
    ????
    Podsyłam linka
    http://www.corin.pl/index.php?kid=2&pk=151

werkaa
    Członek
    • Zasłużony

Raczej beż niż złoty jak w opisie napisane;)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 64 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę