- AutorOdp.
- 5 listopada 2005 at 15:45
Jaką bieliznę Panie preferujecie na okazję romantycznego wieczoru we dwoje?
7 listopada 2005 at 18:53Ja ostatnio zakupilam bielizne w sklepie internetowym..taką erotyczną……
mój facet był……zaskoczony, ze jestem taka odważna ale i rozanielony jak zobaczył ile ma fajnych dziurek i w jakich miejscach 😈9 listopada 2005 at 21:19W naszym Skowronku w naszm sklepie???
To miło;)12 listopada 2005 at 12:15Figa, ale ja nie znalazlem tak „wyszukanej” bielizny z dziiurkami……
12 listopada 2005 at 12:39Ale jest tez taka belizna widmo…tu paseczek tu paseczek i tyle
12 listopada 2005 at 22:35czrna koronkowa przezroczysta
koniecznie gorsecik – stringi- i pończoszki na paseczku…taka najbardziej działa na mojego mężczyznę… 🙂
14 listopada 2005 at 17:36Tak czarna koronka jest przyjemna dla oka……ja również lubię granatową
17 czerwca 2006 at 20:26trudno sie nie zgodzic, czarna koronkowa bielizna jest uniwersalna bo nie ma kobiety ktorej byloby w tym kolorze zle 😉
Ostatnio troche sie wylamalam i kupilam koronkowa bielizne w kolorze oliwkowym, na opalonym ciele super efekt 😉14 grudnia 2006 at 16:09ja tez zazwyczaj wybieralam czarna koronkowa, to taki uniwersalny pomysl…ale ostatnio kupilam sobie komplecik w mistique – czekoladowy w lekkie bezowe paseczki, zrobiony z czegos podobnego do satyny, ale miseczki usztywniane…ja jestem do tego dosyc opalona, wiec wrazenie bylo…piorunujace;)
17 grudnia 2006 at 22:12ja wrecz przeciwnie – preferuje biala, szczegolnie ze jestem strasznie ciemna;))ladnie to kontrastuje…ostatnio zakupilam sobie nawet jeden taki komplecik w atlanticu, z lekkimi koronkami i musze wam powiedziec, ze kolacja i wieczor barrrrrdzo sie udaly:p
22 grudnia 2006 at 11:52Moje Hany prsferuje czarny.. ja lubie tez czerwien…
A jakie.. no koronki mile widziane, gorsecik z ponczoszkami… albo czarny gladki troche jak satynka…
Na odwazna bielizne jeszcze sie nie skusilam.. jeszcze jest czas na to 🙂21 lipca 2009 at 15:06niezłe, ale cena też odpowiednia 😉 ale ważne, że służy 😀
22 września 2009 at 07:37ja lubie generalnie ciemna biezline – czern, braz, granat, ale tez bordo i ognista czerwien – takie kolory pobudzaja 🙂 a na noc, do lozka polecam satyne 🙂 [usunięto_link],.html – tu sa rozne delikatne koszulki nocne 🙂 [/url]
13 listopada 2009 at 12:44😀 A ja proponuję gorset czarny zczerwoną koronką, stringami, pończochami i podwiązkami… temu się żaden facet nie oprze!!!!!!!! Ostatnio ciekawe propozycje widziałam w sklepie kisskiss.pl 😯
1 grudnia 2009 at 10:50Na romantyczny wieczór we dwoje najlepiej mieć bieliznę seksowną:) to jest chyba podstawa. Ostatnio znalazłam bardzo dobry sklep z bielizną [usunięto_link]. Można tam znaleźć bieliznę na wszystkie okazje. A na wieczór we dwoje najlepszy będzie super seksowny gorset:)
- AutorOdp.