- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2010 at 23:51
No wiadomo, ze bielizna musi być wygodna a nie tylko ładna, ale wyszczuplającej czy bezszwowej nie nosze na codzień tylko np. pod obcisłe sukienki, na większe wyjscia
20 sierpnia 2010 at 09:19werkaa no to oczywiste. Ja mam tak samo. Zresztą podobnie mam z gorsetami i bardotkami, mimo, że wygodne to nie noszę na co dzień tylko włażnie jak gdzież wychodzę i bielizna np. do sukienki musi być perfekcyjnie odpasowana
24 lutego 2011 at 21:28Bielizna to przede wszystkim powinna być dobrze uszyta, dopasowana, wykonana z dobrego gatunkowo materiału no i dodatkowo elegancka i seksowna. Znalazłam takową, więc żmiało mogę polecić markę Corin. Zresztą same sobie dziewczyny obczajcie. Pzdr;)
26 lutego 2011 at 10:15Może to i racja,jak kupi się coż bardzo taniego to trzeba,chyba kupować co najmniej parami,bo po pierwszym,drugim praniu jest do wyrzucenia.Wolę zapłacić więcej i mieć pewnożć,że zachowa i kolor i wygląd przez dłuższy czas.
[usunięto_link]
3 marca 2011 at 13:03Wiadom, że podstawą jest to, aby bieizna byla wygodna. Ale również zwracam uwagę na tol jakiej firmy kupuje produkty. I wbrew pozorom wlażnie przez kupowanie droższych produktów dużo oszczędzam – kupuje bieliznę rzadziej, gdyż nie „rozpada” mi się ona od razu.
29 marca 2011 at 08:16Ja również zwracam uwagę na wiele elementów podczas zakupu bielizny. Po pierwsze na wygodę,po drugie na firmę i po trzecie na kolor. Dopiero potem podejmuje decyzję o tym czy ją kupie czy nie 🙂
1 kwietnia 2011 at 10:12hehe, wbrew pozorom nierzadko trudno mi znaleźć odpowiednią bieliznę – która by mnie satysfakcjonowała. lubie sobie przeglądać w Sieci jakąż bieliznę. A kupuje różnie… niekiedy w internecie, a niekiedy normalnie, w sklepie.
15 kwietnia 2011 at 08:11Dla mnie bielizna ma być wygpodna i dobrze utrzymywac piersi, a na romantyczny wieczor we dwoje zdecydowanie powinna byc przede wszystkim sexy Ostatnio kopiłam sobie boski komplet Kingi:P
29 kwietnia 2011 at 08:39Jestem zdania,ze bielizna powinna być głównie wygodna i kupujmy ja włażnie pod takim kątem. Bardzo dobzre czuje się w figach,stringi tylko na wyjątkowe okazje 🙂
2 września 2011 at 10:40Dzięki za przydatne adresy,mogą się przydać. Jeżeli chodzi o bieliznę,to ważne jest przede wszystkim to,aby była wygodna-moda i kolor to już drugorzędna sprawa.
[usunięto_link]
6 września 2011 at 10:27Dla mnie jednak liczy się całokształt. Czyli lubię kiedy bielizna jest seksowna, elegancka, ale również wygodna. Nie ukrywam, że ciężko takową znaleźć, jak na razie to chyba najbardziej mi odpowiada komplet z Nipplexu, który jakiż czas temu sobie sprawiłam. Od tego czasu nadal trwają poszukiwania innej idealnej bielizny 😉
4 października 2011 at 07:21Wystarczy znaleźć dobry sklep internetowy z bielizną w którym kupimy wszystko czego potrzebujemy. Ja lubię połączenie wygody oraz elegancji,a ta sexowna zakładam na specjalne okazje.
18 października 2011 at 21:46Może coż takiego?
Myżlę, że może się przydać każdej kobiecie 🙂23 października 2011 at 21:40czerwona koronkowa nawet jak nikt jej nie widzi ja czuję się sexy
2 listopada 2011 at 08:59No to też ważne,wg mnie te najbardziej sexi kolory to połączenie czerwieni oraz czerni-faceci to uwielbiają. A co do sklepu to nigdy tam nie kupowałam.
- AutorOdp.