• Autor
    Odp.
  • baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

No to może wy zaoferujecie jakąż fajną kiecka. To ma być studniówka, mój kuzyn nie ma z kim iżć i tak jakoż na mnie padło 🙄

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jak dla mnie obie kiecki sa tandetne i w zyciu bym sie w takie bezguscie nie ubrala. zero polotu, pomyslu. banal, ktory mozna kupic na kazdym targu.

teraz jest tyle slicznych sukienek w slepach, ze nie rozumiem, czemu ktos moze chciec kupowac taka tandete na allegro.

baby22
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

jak dla mnie obie kiecki sa tandetne i w zyciu bym sie w takie bezguscie nie ubrala. zero polotu, pomyslu. banal, ktory mozna kupic na kazdym targu.

teraz jest tyle slicznych sukienek w slepach, ze nie rozumiem, czemu ktos moze chciec kupowac taka tandete na allegro.

No to moze pokażesz coż fajnego zamiast krytykować ? a jak już to o gustach się nie dyskutuje.

parvati
    Member
    • Guru

o gustach sie nie dyskutuje, ale przeciez sama pytalas o zdanie.

jak mam ci cos pokazac?
    na zakupy sie z toba wybrac?

przejdz sie do zary, mango czy nawet do h&m-wszedzie sliczne sukienki. ale skoro tobie podobaja sie takie, jak na tych aukcjach…no pewnie nic dla siebie nie znajdziesz.

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

o gustach sie nie dyskutuje, ale przeciez sama pytalas o zdanie.

jak mam ci cos pokazac?
    na zakupy sie z toba wybrac?

przejdz sie do zary, mango czy nawet do h&m-wszedzie sliczne sukienki. ale skoro tobie podobaja sie takie, jak na tych aukcjach…no pewnie nic dla siebie nie znajdziesz.

Zgadzam się, że sukienki są takie sobie, ja przynajmniej bym ich nie założyła, co do sklepów to popiera również zarę, mango, przede wszystkim jednak mój ulubiony Promod, ale jeżli chodzi o H&M to są tam tylko czasami fajne ciuchy, w większożci jednak 'szmaciarskie’ i pół miasta w nich chodzi, więc nikomu nie polecałabym tego sklepu!

Ignis
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

parvati napisał/a:

przejdz sie do zary, mango czy nawet do h&m-wszedzie sliczne sukienki.

Ubrania tych firm też można kupić na Allegro. Skoro Jej się taki styl podoba i dobrze się w nim czuje to jak najbardziej powinna być sobą.Od nas oczekiwała tylko wyboru „ta czy ta”ja odpowiadam czerwona .I nie ma znaczenia czy ja bym taką założyła czy nie.

parvati
    Member
    • Guru

jasne, ze mozna…ale ja zlodziejom robic reklamy nie zamierzam.

baby22
    Member
    • Pasjonat

Dlaczego złodzieją ? ciekawe jak bys się czuła jakby Ciebie tak nazwali. A co do stylu ubierania to jednej połowie może się wydawać że ja chodze tandetnie ubrana a drugiej że Ty, są gusta i gużciki

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Dlaczego złodzieją ? ciekawe jak bys się czuła jakby Ciebie tak nazwali. A co do stylu ubierania to jednej połowie może się wydawać że ja chodze tandetnie ubrana a drugiej że Ty, są gusta i gużciki

markowe ubrania z sieciowek typu zara, mango czy solar sprzedaja na allegro zlodzieje, ktorzy wyniesli je ze sklepow. i tyle. ani to odkrywcze ani obrazliwe. to po prostu fakt.

baby22
    Member
    • Pasjonat

Ja też sprzedawałam na allegro ciuchy z których byłam niezadowolona lub były za duże a jakoż złodziejką nie jestem. Nie mierz ludzi jedną miarą

parvati
    Member
    • Guru

zdarza sie i tak. podobnie jest z uzywanymi ciuchami. ktos chce sobie zrbic i sprzedaje.

ale jesli ktos ma na aukcjach ciuchy z sieciowek, z najnowszej kolekcji, nowe, zmetkami…to zlodziej na 100%.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaka sukienka ?"

Przewiń na górę