- AutorOdp.
- 4 listopada 2007 at 12:23
No to może wy zaoferujecie jakąż fajną kiecka. To ma być studniówka, mój kuzyn nie ma z kim iżć i tak jakoż na mnie padło 🙄
4 listopada 2007 at 13:25jak dla mnie obie kiecki sa tandetne i w zyciu bym sie w takie bezguscie nie ubrala. zero polotu, pomyslu. banal, ktory mozna kupic na kazdym targu.
teraz jest tyle slicznych sukienek w slepach, ze nie rozumiem, czemu ktos moze chciec kupowac taka tandete na allegro.
4 listopada 2007 at 15:30[usunięto_link] wrote:
jak dla mnie obie kiecki sa tandetne i w zyciu bym sie w takie bezguscie nie ubrala. zero polotu, pomyslu. banal, ktory mozna kupic na kazdym targu.
teraz jest tyle slicznych sukienek w slepach, ze nie rozumiem, czemu ktos moze chciec kupowac taka tandete na allegro.
No to moze pokażesz coż fajnego zamiast krytykować ? a jak już to o gustach się nie dyskutuje.
4 listopada 2007 at 15:40o gustach sie nie dyskutuje, ale przeciez sama pytalas o zdanie.
jak mam ci cos pokazac?
na zakupy sie z toba wybrac?przejdz sie do zary, mango czy nawet do h&m-wszedzie sliczne sukienki. ale skoro tobie podobaja sie takie, jak na tych aukcjach…no pewnie nic dla siebie nie znajdziesz.
4 listopada 2007 at 16:50[usunięto_link] wrote:
o gustach sie nie dyskutuje, ale przeciez sama pytalas o zdanie.
jak mam ci cos pokazac?
na zakupy sie z toba wybrac?przejdz sie do zary, mango czy nawet do h&m-wszedzie sliczne sukienki. ale skoro tobie podobaja sie takie, jak na tych aukcjach…no pewnie nic dla siebie nie znajdziesz.
Zgadzam się, że sukienki są takie sobie, ja przynajmniej bym ich nie założyła, co do sklepów to popiera również zarę, mango, przede wszystkim jednak mój ulubiony Promod, ale jeżli chodzi o H&M to są tam tylko czasami fajne ciuchy, w większożci jednak 'szmaciarskie’ i pół miasta w nich chodzi, więc nikomu nie polecałabym tego sklepu!
4 listopada 2007 at 17:18parvati napisał/a:
przejdz sie do zary, mango czy nawet do h&m-wszedzie sliczne sukienki.
Ubrania tych firm też można kupić na Allegro. Skoro Jej się taki styl podoba i dobrze się w nim czuje to jak najbardziej powinna być sobą.Od nas oczekiwała tylko wyboru „ta czy ta”ja odpowiadam czerwona .I nie ma znaczenia czy ja bym taką założyła czy nie.
4 listopada 2007 at 17:35jasne, ze mozna…ale ja zlodziejom robic reklamy nie zamierzam.
5 listopada 2007 at 11:07Dlaczego złodzieją ? ciekawe jak bys się czuła jakby Ciebie tak nazwali. A co do stylu ubierania to jednej połowie może się wydawać że ja chodze tandetnie ubrana a drugiej że Ty, są gusta i gużciki
5 listopada 2007 at 14:42[usunięto_link] wrote:
Dlaczego złodzieją ? ciekawe jak bys się czuła jakby Ciebie tak nazwali. A co do stylu ubierania to jednej połowie może się wydawać że ja chodze tandetnie ubrana a drugiej że Ty, są gusta i gużciki
markowe ubrania z sieciowek typu zara, mango czy solar sprzedaja na allegro zlodzieje, ktorzy wyniesli je ze sklepow. i tyle. ani to odkrywcze ani obrazliwe. to po prostu fakt.
5 listopada 2007 at 16:03Ja też sprzedawałam na allegro ciuchy z których byłam niezadowolona lub były za duże a jakoż złodziejką nie jestem. Nie mierz ludzi jedną miarą
5 listopada 2007 at 18:05zdarza sie i tak. podobnie jest z uzywanymi ciuchami. ktos chce sobie zrbic i sprzedaje.
ale jesli ktos ma na aukcjach ciuchy z sieciowek, z najnowszej kolekcji, nowe, zmetkami…to zlodziej na 100%.
- AutorOdp.