- AutorOdp.
- 26 stycznia 2011 at 08:39
ja lubie punk i hc punk – najbardziej Pennywise, Sick of it all 😉 teraz jeszcze słucham czasem Slayera ale metal juz tylko epizodycznie 😉
6 lutego 2011 at 12:18[usunięto_link] wrote:
ja lubie punk i hc punk – najbardziej Pennywise, Sick of it all 😉 teraz jeszcze słucham czasem Slayera ale metal juz tylko epizodycznie 😉
czekałam na tą chwilę, aż ktoż hc wymieni : D.
pzdr.
11 lutego 2011 at 15:15Nostalgiczny, nazywany przez wielu błędnie poezją żpiewaną. Stare Dobre Małżeństwo mogło by mi grać codziennie do poduszki:)
28 marca 2011 at 13:17ja lubie na spokojnie, czasem soul, czasem groove, ewentualnie muzyka relaksacyjna…
30 marca 2011 at 15:44Klasyka, opera.
9 kwietnia 2011 at 18:21ja chyba slucham wszystkiego po trochu..:) ostatnio nawet polubilam hip hop bo maz roche slucha:)
10 kwietnia 2011 at 06:46Dawno temu, jako nastolatka byłam zamknięta na wiele rodzajów muzyki – taka grunge’owo – punkowa purytanka 😉 Teraz jestem bardziej liberalna, ale wciąż lubię piosenki z tekstem, który coż znaczy, nie stronię też od muzyki klasycznej.
11 kwietnia 2011 at 08:43Ulubionego nie mam, słucham wszystkiego po trochu 🙂
31 maja 2011 at 09:21ja uwielbiam muzyke elektorniczna ale lekka taka przyjemna do posłuchania.
Ostatniop duzo takiej muzyki znalazłam na tym profilu, facebook.com/DJ.SKPellePozdrawiam i polecam posłuchac fanom dobrych brzmien
1 czerwca 2011 at 08:47Oj tylko nie to.Jak mnie boli glowa,to raczej zadnej nie slucham.A normalnie:nastrojowych,
pop,rock.Po prostu muzyka musi byc dobra,cos przekazywac,musi miec madra tresc i tyle.Bron Boze Disco Polo.3 czerwca 2011 at 19:03ale tam masz spokojna muzyke, nie ma takich łupiacych kawałków, jak nie sprawdziłas to polecam hehe:)
6 czerwca 2011 at 15:44Lubię taką muzykę która wywołuje dreszcze i podnosi poziom adrenaliny ale nie dlatego że jest głożna,tylko dlatego że jest piękna.Może to być każdy rodzaj muzyki.
18 czerwca 2011 at 14:16Ja słycham rozne rzeczy np…szkockie marsze grane na dudach :D, albo muzyke gruzinska :D. Ale najczesciej wybieram muzyke spokojna, nastrojowa, o pieknej linii melodycznej. Ostatnio zasluchiwalam sie w tym:
[usunięto_link]
A najchetniej slucham fado i Marize18 czerwca 2011 at 16:16rock, trochę r’n’b i popu. Lubię Linkin Park, Kings of Leon, The Killers, MUSE, Incubus. Z r’n’b cenię najbardziej Ushera, Alicia Keys. 😀
22 czerwca 2011 at 11:53Grunge: Nirvana, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden… kocham muzykę kapel z drugiej połowy lat 60-tych, Joplin, Morrison, Hendrix. jak słyszę jakiż kawałek to musi mną wstrząsnąć, a nie lubię jakiegoż umc umc p**** p**** ://
- AutorOdp.