• Autor
    Odp.
  • kamakoma
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

ja lubie punk i hc punk – najbardziej Pennywise, Sick of it all 😉 teraz jeszcze słucham czasem Slayera ale metal juz tylko epizodycznie 😉

Zenobia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

ja lubie punk i hc punk – najbardziej Pennywise, Sick of it all 😉 teraz jeszcze słucham czasem Slayera ale metal juz tylko epizodycznie 😉

czekałam na tą chwilę, aż ktoż hc wymieni : D.

pzdr.

obcasbuta
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Nostalgiczny, nazywany przez wielu błędnie poezją żpiewaną. Stare Dobre Małżeństwo mogło by mi grać codziennie do poduszki:)

veronica333
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 27
    • Bywalec

ja lubie na spokojnie, czasem soul, czasem groove, ewentualnie muzyka relaksacyjna…

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Klasyka, opera.

paczek
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ja chyba slucham wszystkiego po trochu..:) ostatnio nawet polubilam hip hop bo maz roche slucha:)

martatroc
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Dawno temu, jako nastolatka byłam zamknięta na wiele rodzajów muzyki – taka grunge’owo – punkowa purytanka 😉 Teraz jestem bardziej liberalna, ale wciąż lubię piosenki z tekstem, który coż znaczy, nie stronię też od muzyki klasycznej.

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Ulubionego nie mam, słucham wszystkiego po trochu 🙂

katrina24
    Member
    • Początkujący

ja uwielbiam muzyke elektorniczna ale lekka taka przyjemna do posłuchania.
    Ostatniop duzo takiej muzyki znalazłam na tym profilu, facebook.com/DJ.SKPelle

Pozdrawiam i polecam posłuchac fanom dobrych brzmien

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Oj tylko nie to.Jak mnie boli glowa,to raczej zadnej nie slucham.A normalnie:nastrojowych,
    pop,rock.Po prostu muzyka musi byc dobra,cos przekazywac,musi miec madra tresc i tyle.Bron Boze Disco Polo.

katrina24
    Member
    • Początkujący

ale tam masz spokojna muzyke, nie ma takich łupiacych kawałków, jak nie sprawdziłas to polecam hehe:)

przyre
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Lubię taką muzykę która wywołuje dreszcze i podnosi poziom adrenaliny ale nie dlatego że jest głożna,tylko dlatego że jest piękna.Może to być każdy rodzaj muzyki.

chatanoga
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Ja słycham rozne rzeczy np…szkockie marsze grane na dudach :D, albo muzyke gruzinska :D. Ale najczesciej wybieram muzyke spokojna, nastrojowa, o pieknej linii melodycznej. Ostatnio zasluchiwalam sie w tym:
    [usunięto_link]
    A najchetniej slucham fado i Marize

Stachursky1910
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

rock, trochę r’n’b i popu. Lubię Linkin Park, Kings of Leon, The Killers, MUSE, Incubus. Z r’n’b cenię najbardziej Ushera, Alicia Keys. 😀

OlaKola
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Grunge: Nirvana, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden… kocham muzykę kapel z drugiej połowy lat 60-tych, Joplin, Morrison, Hendrix. jak słyszę jakiż kawałek to musi mną wstrząsnąć, a nie lubię jakiegoż umc umc p**** p**** ://

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaki jest Wasz ulubiony typ muzyki?"

Przewiń na górę