• Autor
    Odp.
  • esteraestera
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

lubię wszystko po trochu nie trzymam sie kurczowo jednego nurtu muzyki

ruda_maja
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

ja ostatnio szaleje za dubstepem!
    aż żałuję, że tak długo zbierałam się do przekonania do tego gatunku!

justy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

ostatnio duzo jazzu i możdzera. dosc spokojnie i z nuta zastanowienia 🙂

dominika0090
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

R’n’B oraz POP 🙂

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Reggae i country,to są klimaty,od razu człowiek czuje się jak na egzotycznej wyspie, jupi 😀

novika
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja lubię polski rock, żpiewany po polsku. Ostatnio Coma mi się mocno wkręciła, nowa płyta jest rewelacyjna – polecam.

Holistic
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Etniczna, powrót do korzeni, energetyczna i wibrująca w całym ciele. Pozwala przeżywać niesamowite wrażenia integracji z dźwiękiem bębnów….

szamanka
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Słucham niemal każdego typu muzyki, który wpadnie mi w ucho. Aczkolwiek najczężciej sięgam po hard rock’a i typowo mocniejsze brzmienie. 🙂

majeranekowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 33
    • Bywalec

disco polo 😀

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Disco polo? dobre na wesele,ale do słuchania czasami dla odprężenia – czemu nie 😆 .Ostatnio często słucham także naszych wykonawców,bo jak mówi przysłowie …cudze chwalicie swego nie znacie,sami nie wiecie co posiadacie… Nasi wokaliżci też są dobrzy.trzeba chwalić rodzime produkty,a zachodnimi można się ewentualnie zachwycać. 😉 😉

justynia123
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

ja wprost ubóstwiam jazz, uwielbiam niespodziewane, to uczucie, jak się wsłuchujesz w muzykę i wprost pragniesz się dowiedzieć co będzie zaraz, chciałabym pojechać do Pit Inn w Tokio <3, jakbym tam weszła to koniec 😀 musieliby mnie skuć żeby mnie wyciągnąć stamtąd. Na culture.pl wyczytałam że ostatnio tam grali Polacy. Jak następnym razem ktoż tam będzie jechał to wskoczę do walizki i polecę hahaha

arcticone
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

powiem tak.. rock’n’roll will never die! 🙂

Black.
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Wszystko co w ucho wpadnie 🙂 co prawda na pierwszym miejscu stawiam zdecydowanie na ostrzejszy rodzaj muzyki, metal, rock i te inne 🙂 ale uwielbiam również spokojne, nastrojowe nutki, wszystko zależy od nastroju.

Holistic
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Ogólnie utwór musi mieć coż w sobie, im starsza jestem tym bardziej wybredna i ogólnie wszystkie gatunki muzy lubię, prócz disco polo – tego nie dam rady …

softine
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Wszytstko co ma w nazwie jazz, trip-hop, elektonika, klasyczna, chillout, lounge, rock 🙂 Kiedyż był jeszcze trance, ale to stare czasy 😉 Już chyba zapomniane, niekiedy tylko przypominane… Kocham:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaki jest Wasz ulubiony typ muzyki?"

Przewiń na górę