- AutorOdp.
- 18 listopada 2007 at 17:19
Witam!
chodzi mi o to jaki moze pasowac do mnie kolor bo wogole niemam zielonego pojecia 馃槙 mam brazowe wlosy,oczy i taka srenia karnacje …przedemna zakup sukienki na studniowke i niemam pojecia jakiego koloru 馃槬 mierzylam juz zielona i wsumie poweim ze podobalam sie sobie w niej 馃榾 ale niemialam jeszcze funduszow i pozwolilam mojej kolezance ja kupic 馃檪 ..teraz znalazlam taka brazowo niebieska(maly dodatek tylko niebieski) i BARDZO MOCNO mi sie podoba tylko zdaje mi sie ze bedzie sie zlewac z moimi wlosami 馃槙 co o tym myslicie??? bardzo prosze o rade:) wkleilabym zdjecie ale nie wiem jak 馃檨
podrawiam!
18 listopada 2007 at 18:14Zdj臋cie wklejasz:
A mo偶e fiolet?
18 listopada 2007 at 19:01Jezeli masz brazowe oczy, to jak najbardziej – brazowa sukienka.
19 listopada 2007 at 20:51[usuni臋to_link]
mam nadz ze stronka sie wyswietli 馃檪
to o ta brazowa mi chodzi..19 listopada 2007 at 21:04Jedyne co podoba mi sie w tej sukience to po艂膮czenie kolor贸w.Ca艂a reszta jest beznadziejna i tandetna 馃槙
19 listopada 2007 at 22:52[usuni臋to_link] wrote:
Zdj臋cie wklejasz:
A mo偶e fiolet?
dziekuje:)
myslalam tez nad fioletem ale nienalazlam zadnej ktora by mi sie spodobala:(
Jedyne co podoba mi sie w tej sukience to po艂膮czenie kolor贸w.Ca艂a reszta jest beznadziejna i tandetna Confused
mi osobiscie to BARDZO sie podoba 馃榾
kazdy ma swoj gust:P 馃槈jakos te taki osobno gorcet i seroka spodnica to nie dlamnie niewygodnie itp
ale wracajac do tematu czy niezlewalaby sie zemna??
a w jakim kolorze dodatki??dziekuje wszystkim za odpowiedzi 馃檪
jak przypadkiem na jakies fajne suknie napotkacie to milo widziane zdjecie:wink:
pozdrawiam!
20 listopada 2007 at 12:15a mi sie bardzo podoba ta sukienka!! Sama bym sobie taka sprawila.
Choc moglabys rozejzec sie tez nad fioletem, jest teraz bardzo modny
20 listopada 2007 at 13:03Choc moglabys rozejzec sie tez nad fioletem, jest teraz bardzo modny
w tym rzecz ze chcialam na poczatku tez fioletowa ale nigdzie niemoge znales takiej ktora mi sie podoba 馃槈
jak cos znajdziesz to mozesz rzucic fotke 馃檪
20 listopada 2007 at 17:38Ja na twoim miejscu wybralabym sukienke w jednym – cieplym czekoladowym kolorze.
7 lipca 2009 at 10:33We藕 czarn膮 sukienk臋, ten kolor do wszystkiego pasuje.
7 lipca 2009 at 12:17Polecam ciep艂y kolor pomara艅czowy. Na pewno b臋dzie pasowa膰 brunetce o ciemnych oczach. Tylko trzeba znale藕膰 odpowiedni odcie艅.
Oczywi偶cie najbardziej bezpieczna jest czarna, ale mo偶na te偶 zaryzykowa膰 z czerwon膮 lub zielon膮. - AutorOdp.