- AutorOdp.
- 21 lutego 2007 at 19:41
Hej kobitki – a jak u was z pielęgnacją włosów?
Ja mam bardzo cieniutkie włosy i próbowałam sobie je jakoż postawić – najpierw kręciłam sobie włosy – bo jak się ma loczki to wydaje się że jest ich więcej. A ostatnio kupiłam sobie tani polski lakier do włosów na [usunięto_link] – i teraz sobie suszę włosy i na koniec umacniam je lkakierem żeby nie opadły – a wy jakie macie sposoby?21 lutego 2007 at 20:38Ja też mam cieniutkie włosy 😥 Zawsze grzebieniem sobie tapiruje u nasady, i spryskuje lakierem. Chwilke odczekam i potem delikatnie rozczesuje szczotką, zeby nie bylo widać kołtunów 😉
2 marca 2007 at 18:27myje szamponem codziennie johnson&johnson i nakladam odzywke lekka i susze glowa w dol
10 kwietnia 2007 at 09:38mi ostatnio strasznie wypadają 🙁
tak jak poprzedniczka używałam szamponu dla dzieci ale nie wiele mi to dawało. teraz używam takiego nawilżającego z kompleksem z lnu.
staram się myć jak najrzadziej włosy ale przetłuszczają mi się więc myją co drugi dzień. no cóż… może to być brak witamin… ponieważ rzęsy też mi tak strasznie wychodzą że ostatnio się wstrzymuję z ich malowaniem :l10 kwietnia 2007 at 09:42a tak w ogóle też tapiruje i wzmacniam lakierem chyba wella 😉
- AutorOdp.