• Autor
    Odp.
  • ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

No tak, ale chce sie Wam tak codziennie malowac ? Nie lepiej zdecydowac sie własnie na jakąż dobrą metodę ?

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

No włażnie dlatego takie rozwiązanie jak lifting rzes sprawdza sie w takiej sytuacji zdecydowanie najlepiej. Warto o takiej metodzie pomyslec.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

No zawsze w takiej sytuacji mozna też spróbować z pojsciem na szkolenie. To też moze wyjsc na plus bo zyskamy dzieki temu nowe klientki.

wildrose34
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja w lecie nakładam tylko krem koloryzujący na twarz, tuszuję rzęsy i maluję usta błyszczykiem.

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

ja tez latem staram sie ograniczac makijaz do minimum, uzywam kremu cc 10 w 1 bielendy, ladnie pokrywa zaczerwienienia i niedoskonalosci, wygladam naturalnie i swiezo :)nie ma sensu latem ładować na twarz masy kosmetykow :/

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Ja podobnie,uważam ze zbyt intensywny makijaż latem po prostu źle wygląda. To ten czas kiedy trzeba postawić na naturalnożć i używac go w jak najmniejszym wymiarze.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Na wakacje można zrobić makijaż permanentny. Wtedy nie musimy się martwić o to jak wyglądamy po wyjżciu z morza czy jeziora. Delikatny, bardzo ułatwia życie.

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

No z jednej strony tak,ale z drugiej nie chciałabym też makijażu permanentnego na całe lato,wszystko w granicach zdrowego rozsądku i pamiętajmy o tym. Przecież po wyjżciu z kąpieli morskiej na pewni nikt nie zwraca uwagi na makijaż;)

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Na lato tylko i wylacznie krem BB. Ja mam z GR, BB Cream Beauty Balm. Nic mi nie splywa z twarzy, fajnie nawilza, nie zawiera olejow ani parabenow, jest lekki wiec nie obciaza cery. Wygodny dozownik, dzieki czemu nie wylewa sie nadmiar produktu i staje sie wydajny.

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

no i paznokcie pomalowane to obowiazek (nie wiem czy to pod makijaza mozna podciagnac ). Terazm szaleje na punkcie efektu holo, a lakier z gr, holographic nail color spelnia moje oczekiwania, pieknie mieni sie na paznokciach, jest trwaly, nie zalewa skorek, bardzo dobrze sie nim maluje.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaki makijaż latem??"

Przewiń na górę