- AutorOdp.
- 12 września 2013 at 21:35
No tak, ale chce sie Wam tak codziennie malowac ? Nie lepiej zdecydowac sie własnie na jakąż dobrą metodę ?
9 października 2013 at 13:52No włażnie dlatego takie rozwiązanie jak lifting rzes sprawdza sie w takiej sytuacji zdecydowanie najlepiej. Warto o takiej metodzie pomyslec.
15 października 2013 at 08:08No zawsze w takiej sytuacji mozna też spróbować z pojsciem na szkolenie. To też moze wyjsc na plus bo zyskamy dzieki temu nowe klientki.
22 października 2013 at 13:08Ja w lecie nakładam tylko krem koloryzujący na twarz, tuszuję rzęsy i maluję usta błyszczykiem.
10 maja 2014 at 08:25ja tez latem staram sie ograniczac makijaz do minimum, uzywam kremu cc 10 w 1 bielendy, ladnie pokrywa zaczerwienienia i niedoskonalosci, wygladam naturalnie i swiezo :)nie ma sensu latem ładować na twarz masy kosmetykow :/
15 maja 2014 at 10:37Ja podobnie,uważam ze zbyt intensywny makijaż latem po prostu źle wygląda. To ten czas kiedy trzeba postawić na naturalnożć i używac go w jak najmniejszym wymiarze.
3 sierpnia 2014 at 07:14Na wakacje można zrobić makijaż permanentny. Wtedy nie musimy się martwić o to jak wyglądamy po wyjżciu z morza czy jeziora. Delikatny, bardzo ułatwia życie.
3 sierpnia 2014 at 15:52No z jednej strony tak,ale z drugiej nie chciałabym też makijażu permanentnego na całe lato,wszystko w granicach zdrowego rozsądku i pamiętajmy o tym. Przecież po wyjżciu z kąpieli morskiej na pewni nikt nie zwraca uwagi na makijaż;)
18 marca 2017 at 14:18Na lato tylko i wylacznie krem BB. Ja mam z GR, BB Cream Beauty Balm. Nic mi nie splywa z twarzy, fajnie nawilza, nie zawiera olejow ani parabenow, jest lekki wiec nie obciaza cery. Wygodny dozownik, dzieki czemu nie wylewa sie nadmiar produktu i staje sie wydajny.
15 maja 2017 at 08:00no i paznokcie pomalowane to obowiazek (nie wiem czy to pod makijaza mozna podciagnac ). Terazm szaleje na punkcie efektu holo, a lakier z gr, holographic nail color spelnia moje oczekiwania, pieknie mieni sie na paznokciach, jest trwaly, nie zalewa skorek, bardzo dobrze sie nim maluje.
- AutorOdp.