- AutorOdp.
- 7 lutego 2009 at 23:13
jakie macie propozycje na prezent dla partnera na walentynki??
8 lutego 2009 at 01:10Ja mogę napisać z mojego punktu widzenia, że na walentynki zamiast prezentu wolałbym gdzież wyjżć. Ewentualnie prezentem mogłoby być ubranie się jakoż…wyjątkowo. Może kino/kolacja/randka etc (Tylko, że to raczej nic oryginalnego, ale bardzo miłego). Ale to tylko jeden z pomysłów 😉
8 lutego 2009 at 12:27wyjscie gdzies to niewszystko,,,a ubior moze byc prezentem ale powiedzmy jegomniejsza czescia,,,lub podziekowaniem i niespodzianka dodatkowa,,,
8 lutego 2009 at 17:04dla mnie włażnie prezent to nie wszystko. ja z moim facetem postanowiliżmy, że w tym roku nie dajemy sobie prezentów, a poprostu pobędziemy ze sobą. wyjdziemy do kina, na kolacje, spędzimy ten czas razem.
9 lutego 2009 at 00:05Okej, jeżeli chcesz kupić prezent, to ja radziłbym coż praktyczniejszego. Ja sam nie lubie prezentów które stoją i nic nie robią:P Dlatego może płytę, książkę, jakąż drobnostkę, która związana by była z jego zainteresowaniami. A na pewno wiesz, czym się interesuje 🙂
9 lutego 2009 at 18:42Popieram mojego przedmówcę… Faceci są praktyczni 🙂 i lubią praktyczne rzeczy. Jeżli kupisz misia z sercem I love you lub coż takiego… no pomyżl – ucieszyłabyż się gdybyż dostała taki prezent ? 😀 dla mnie takie zabawki są okey, w przypadku dziecinnej – nastoletniej miłożci ;p
9 lutego 2009 at 22:57Ha ha,miż z serduszkiem-zdecydowanie odpada 😆
Może kajdanki z futerkiem? baaaaardzo praktyczny prezent 😉
Ja nie jestem zwolenniczka praktycznych przedmiotów,ale lubię takie fajne drobiazgi do ozdoby. Na mikołaja kupiłam swojemu chłopakowi ruletkę z kieliszkami-do kieliszków wlewa sie rózne płyny,obstawia liczbę,kręci się kulką i wypija płyn,który był w kieliszku oznaczonym daną cyfrą 😉 dobre do zabawy,a i stojąc prezentuje sie niezle 😀10 lutego 2009 at 09:01A mi się wydaje, że prezenty dobre są na urodziny albo imieniny, a w walentynki można się skupić na związku. Wyjżć gdzież razem.
Pożwięcić troszkę czasu sobie.
Ja dam mojemu kochanemu kupon na masażyk 🙂 oczywiżcie trzeba wszystko przygotować wonne olejki, żwiece i różne kizie mizie.
😀10 lutego 2009 at 12:23oo… masaż to też dobry pomysł 😉
10 lutego 2009 at 22:33ha! a ja wiem!
TALONY na coż fajnego 😀 na masaż, na kolację made by you, na co tylko chcecie 😀
a jak już kupować… ja dużo inspiracji znalazłam [usunięto_link] 🙂 i to nawet takich na zaż, że tak powiem, przynajmniej urodziny już mi nie straszne będą 😛11 lutego 2009 at 16:53Ja chyba też jestem za praktycznożcią, choć można ją połączyć z romantyzmem, np koszulka, kubek czy podkładka pod mysz ze zdjęciem
12 lutego 2009 at 17:32też lubię praktyczne prezenty 🙂 więc wszelkie związane z naszymi zainteresowaniami – najlepiej wspólnymi 😉 – są jak najmilej widziane 🙂 to zawsze będzie trafiony prezent 🙂 zawsze można wybrać coż razem, zrobić sobie taki wspólny prezent – żwietne wyjżcie, gdy chce się uniknąć wpadki 🙂
13 lutego 2009 at 23:02a [usunięto_link] prezent specjalnie dla Was wszystkich Kochani
14 lutego 2009 at 18:21Drogie Panie i Panowie, życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek 🙂
Oraz ze swojej strony dziękuję za życzonka 🙂
Mam nadzieję, że wszystkim prezenty się udały 😉 a nastrój dopisze9 lutego 2015 at 11:01Może jakiż gadżet nie duży nie mały a który będzie cieszył?
- AutorOdp.