- AutorOdp.
- 9 września 2015 at 09:21
Hej, ostatnio zrezygnowałam ze żciereczek i postanowiłam przerzucić się na ręczniki papierowe zamiast tych bawełnianych szmateczek do kuchni. Słyszałam, że to bardziej higieniczne, mniej zarazków itp. Jakich używacie? Ja ostatnio zamówiłam te [usunięto_link]. A wy jakich używacie? ❓ 😮
20 października 2015 at 19:46Ja zazwyczaj kupuję takie w wersji XXL, takie lepiej się opłacają.
21 października 2015 at 07:51ja mam w kuchni i sciereczki lniane, i ręczniki papierowe, Jedne i drugie spełniaja swoją funkcję,
22 października 2015 at 09:07Używam ręczników z ikei i są spoko 🙂
23 października 2015 at 11:41Ja również ma w kuchni żciereczki i ręczniki papierowe, a żciereczkę zawsze można przeprać i nie będzie problemu 🙂
__________________________________
[usunięto_link]26 października 2015 at 15:29No w kuchni to najlepsze są ręczniki papierowe. Najbardziej higieniczne.
16 stycznia 2017 at 21:26ale ze do czego te reczniki papierowe? do mycia np kuchenki, bladow w kuchni? Ja recznikow papierowych uzywam do wytarcia rak, do blatow, kuchenki itp szamatki bawelniane.
9 lutego 2018 at 12:03też uzywam reczników papierowych i zgadzam sie ze sa najleepsze 😛 wycierasz i wyrzucasz do kosza, żadna szmatka czy recznik nie wali sie po kuchni kilka dni ubrudzony, czekając na jego wypranie xD
9 lutego 2018 at 12:32też tylko reczników kuchennych 😉
27 marca 2018 at 20:48Grube, dobrze wchłanialne. Zwykle duże.
29 czerwca 2018 at 23:38Ja używam i papierowych i szmacianych. Ale szmaciane piorę tylko w proszku, bez proszku do płukania, by nie oblepiały włókien. Ogólnie to wybieram surf, bo jego zapach się utrzymuje najdłużej.
25 stycznia 2019 at 22:28Bardzo dobre do wycierania i polerowania zwykła pielucha tetrowa ale taka prawdziwa co nie zostawia tych denerwujących „włosków”.
- AutorOdp.