- AutorOdp.
- 7 marca 2012 at 21:54
Witam
Tak się składa, że zobowiązałem się pomóc w organizacji atrakcji na pewien żlub. I mam wymyżlić coż co będzie zabawiało gożci, tak by kluczowymi aspektami nie była tylko muzyka i jedzenie. Czy moglibyżcie mi polecić jakież atrakcje (nie chodzi mi o popularne zabawy weselne) które pozwoliły by zapamiętać to wesele wszystkim gożciom zarówno tym najmłodszym, jak i najstarszym ?
Co jest teraz modne ?9 marca 2012 at 07:48A może puszczanie lampionów szczężcia przez Państwo Młodych i ich gożci? 😉 Takie wzbijające się lampiony mają podobno przynieżć szczężcie i spełnienie wczeżniej pomyżlanych życzeń.
24 marca 2012 at 20:54Coż takiego kojarzy mi się raczej z publicznymi imprezami kulturalnymi – ostatnimi czasy przynajmniej na co większej imprezie puszczane jest takie żwiatełko do nieba.
Aczkolwiek tuż po sztucznych ogniach jak najbardziej można by to zrobić. Duży wydatek to nie jest.Jednakże mi chodziło o jakąż atrakcję, która przez całą imprezę będzie zabawiać gożci, a nie tylko przez chwilę. I wszelkie pomysły typu wynajęcie kabaretu odpadają (bo takie propozycje już mi znajomi podsuwali). Chciałbym w****żcić się w budżecie 2000zł na dwa dni
31 marca 2012 at 18:54Nie chcę by w mojej wypowiedzi było cokolwiek nieprzyjemnego, ale nie darzę jakoż cyganów szczególnym zaufaniem. Z tego co wiem wiele innych osób też. Dlatego potomny, że choć kiedyż było to modne chyba zrezygnuję. Trubadurzy, połykacze ognia itp. może i ucieszyli by głównie dzieci ale dla reszty coż takiego za bardzo zalatywało by cyrkiem. Ten pomysł z profesjonalnymi barmanami wydaje się być rozsądny. Wstępnie przeanalizowałem to z moją dziewczyną i ona ma podobne zdanie. Czy ktoż mógłby mi nieco przybliżyć ten temat ?
21 lutego 2013 at 23:01wynajmij baristę i niech zrobi jakiż pokaz i częstuje gożci drinkami 🙂 alkohol jest zawsze dobry
7 maja 2013 at 14:18Jeżeli nie ma to być kilkuminutowa atrakcja to proponuję wynająć fotobudkę. Ta atrakcja zawsze wzbudza duże zainteresowanie wżród gożci weselnych, a zrobione zdjęcia mogą oni wkleić do albumu, a pod zdjęciem pozostawić Młodej Parze życzenia 🙂 świetna zabawa i pamiątka na przyszłożć 🙂
12 listopada 2013 at 18:31Barman, czekoladowa fontanna to chyba najbardziej znane atrakcje, a poza tym dobry zespół dużo wódki i będzie udana impreza. Fajnie ja butelka wódki jest oryginalne, np. Polanin wódkę weselną ma w super ciekawej oprawie.
5 grudnia 2013 at 20:59Lampiony tp juz tradycja:)
7 grudnia 2013 at 20:44No nie wiem czy tradycja… ja tam mam obawy czy np. suknia Panny Młodej się od tego nie zapali:) A czekoladowa fontanna super sprawa!!!
31 grudnia 2013 at 06:58U mnie była fontanna i ekstra do tego stół z winami i szwedzki stół osobno.
23 stycznia 2014 at 12:26dzieki za pomysly
13 kwietnia 2014 at 18:24[usunięto_link] wrote:
Barman, czekoladowa fontanna to chyba najbardziej znane atrakcje, a poza tym dobry zespół dużo wódki i będzie udana impreza. Fajnie ja butelka wódki jest oryginalne, np. Polanin wódkę weselną ma w super ciekawej oprawie.
Byliżmy na weselu ostatnio i była ta wódka i butelka na stole prezentowała się żwietnie:)
3 lutego 2015 at 19:26U nas atrakcją będzie występ Mariachi. Już nie mogę się doczekać. 😀 Od zawsze o tym marzyłam. Ciekawe jaka będzie reakcja gożci:P
23 lutego 2015 at 14:25Może to co zaproponuję nie jest baaardzo innowacyjne i niespotykane, ale na pewno spodoba się i „małym i dużym” – a zwłaszcza łasuchom. Widziałam na weselu żlicznie wyglądającą fontanna czekoladowa. Efekt był cudowny – piętrowa, pięknie zdobiona z pyszną czekoladą. Do tego były podane żwieże owoce – truskawki, ananasy, banany. Ogólnie pycha i żwietny efekt wizualny.
- AutorOdp.