- AutorOdp.
- 13 maja 2008 at 13:32
Kupiłam sobie ostatnio czarną mini taka plisowana:P tylko ze nie mam pojęcia jakie buty do niej moga pasować :PP myżlałam o czarnych lakierkach na grubym obcasie tzn na słupku, Ma któraż z was jakiż pomysł?? bo ja zadnego 😛 nigdy nie chodziłam w spodniczkach to teraz nie mam pojęcia co do nich sie zakłada ;p
13 maja 2008 at 14:21teraz modne są balerinki,czy też buty z odkrytymi palcami. Do delikatnej sukienki stanowczo polecam delikatne buty.
13 maja 2008 at 19:00Uważam, że możesz założyc balerinki, półtrampki też bedą pasowały tym bardziej, że teraz jest buży wybór w tych modelach 😉
13 maja 2008 at 20:16a ja uważam ze wspaniale bedą sie komponowaly do mini buciki na obcasie super to wygada juz mnej ladniej jakies klapeczki ale buciki na obcasie to jest to:)
14 maja 2008 at 04:38Kwestia zasadnicza czy jest to sukienka z gatunku eleganckich czy taka „na codzień”, sportowa. W pierwszym przypadku stawiałabym na delikatne buty na obcasie, w drugim na balerinki..
14 maja 2008 at 08:36buty na slupku odpadaja kojarza mi sie z jakimis tirowkami wlasnie ubranymi w mini, kup sobie baleriny teraz jest duzy wybor,albo jakies buciki na plaskim obcasie
18 maja 2008 at 06:49zależy gdzie. na imprezę załozyłabym do niej kozaczki, a na codzień- butki na szpilce (sandałki, bądż zakryte)
18 maja 2008 at 11:31zalezy jaki chcesz osiagnac efekt. jak ma byc sexi no to szpileczki jakies – to bedzie odwazna wersja, a jak chcesz zeby bylo slodko i dziewczeco no to baletki:)
5 czerwca 2008 at 21:57kilka odjechanych par szpilek 🙂
mega drogie :
[usunięto_link]
troche tansze 🙂
[usunięto_link]
pół darmo:
[usunięto_link]
(:
6 czerwca 2008 at 11:21[usunięto_link] wrote:
kilka odjechanych par szpilek 🙂
mega drogie :
[usunięto_link]
troche tansze 🙂
[usunięto_link]
pół darmo:
[usunięto_link]
(:
o lol 😀 nie w moim stylu.. nie wyszłabym w takich nawet jak bym je za darmo dostała 😀
6 czerwca 2008 at 16:14Katie boże co za okropieństwa brrrrrrr inna kwestia, ze cena tych butów już w ogóle nie zachwyca
Nawet gdyby mi zapłacili, to nie wyszłabym w nich do ludzi 😛11 listopada 2008 at 20:01A mnie się nawet podobają, prócz tych zielono czerwonych lakierek, co nie znaczy że bym je założyła 🙂
21 grudnia 2008 at 20:21Do miniówki- może te Ci się spodobają:
[usunięto_link]
2 stycznia 2009 at 11:16do miniowki tylko szpilki:)[usunięto_link]
[usunięto_link]
3 stycznia 2009 at 15:17Do miniówki to albo szpilki albo jakież baleriny ładne.
- AutorOdp.