- AutorOdp.
- 23 stycznia 2009 at 11:29
Generalnie do miniówki niezmiennie szpilki, ale jeżli jest plisowana i ma niezobowiązujący charakter (jak to się ostatnio mówi casual) to balerinki też będa jak najbardziej na miejscu
13 lutego 2009 at 17:40zobacz sobie takie kozaczki ja mam takie i bardzo ładnie wyglądają
tu masz link do tych butów
[usunięto_link]20 lutego 2009 at 10:18Jesli dlugie nogi to definitywnie cienka szpila do 5 cm, mamy zime wiec bez zbednych wyciec czy wiekszych szykownych otworkow. Jesli nizsza to odpowiednio rosniemy na szpileczce powyzej 5 cm. Na zime poradzilabym elegancki kozaczek na dostosowanym obcasiku. W zaleznosci od koloru calej dekoracji w jakiej wychodzisz Bucik najlepiej czarny pasuje do kazdego koloru.
Zycze efektywnego doboru mam nadzieje ze moglam pomoc26 lutego 2009 at 14:28Butyk, zdrabniasz wszystkie słowa, nie wiem po co.
A jak ubierasz się na co dzień? Szpilki szpilkami, ale jeżli spódnica nie jest nadmiernie elegancka, a ubierasz się bardziej wygodnie niż elegancko, to może nie ma po co męczyć się na szpilkach?
26 lutego 2009 at 14:46do mini można założyć:szpilki, kozaki, kalosze, emu, balerinki, tenisówki, na koturnach, adidasy…. Myżlę jakich raczej nie można założyć…żadne nie przychodzą mi do głowy. Przecież są różne rodzaje mini, eleganckie i nie, więc każdy rodzaj butów do jakiejż tam mini będzie pasował.
26 lutego 2009 at 16:58@Józia wrote:
do mini można założyć:szpilki, kozaki, kalosze, emu, balerinki, tenisówki, na koturnach, adidasy…. Myżlę jakich raczej nie można założyć…żadne nie przychodzą mi do głowy. Przecież są różne rodzaje mini, eleganckie i nie, więc każdy rodzaj butów do jakiejż tam mini będzie pasował.
Dobrze gada.
13 marca 2009 at 21:36Najbardziej efektownie zaprezentujesz się napewno w szpilkach (jeżeli pruszanie się w nich nie sprawia ci problemu;) Sama mam spódniczkę mini i przyznam, że nie zawsze zakładam do niej obcasy. Wydaje mi się, że odpowiedznio dobrane buty na plaskiej podeszwie dodają wyglądowi dziewczęcożci. Polecałabym ci półsportowe cichobierzki. Można znaleźć takie na stronce ************* Wydaje mi sie, że jest warta polecenia… Daje duży wybór wżród soidnych marek. [/i]
28 marca 2009 at 06:45ja polecam
[usunięto_link]28 marca 2009 at 06:47Witajcie Drogie Panie!
Chciałam się z Wami podzielić stroną z bardzo ciekawymi bucikami !
[usunięto_link]
Moje ulubione to czerwoniaste szpile, polecam !
30 marca 2009 at 13:19o rany co to za reklama. :/
Zamiast do buciklandii lepiej pójżć do markowego sklepu. Jest takich multum, i ceny wbrew pozorom bywają przystępne.
1 lipca 2009 at 12:09A ja się nie zgodzę, że tylko szpilki! Ja generalnie ich nie lubię, bo są niewygodne, nosze tylko okazyjnie, a do mini to i balerinki i jakież lifestylowe adidaki pasują:)
16 września 2009 at 01:05Moim zdaniem baleriny nie pasują w zasadzie do niczego 😉 Nie wiem czy to wygodne, ale ładne na pewno nie ;P
16 września 2009 at 08:23też uważam że baleriny jakoż do niczego nie pasują i wolę szpilki 🙂 zawsze stylowo i elegancko….
23 września 2009 at 18:48myżlę, że będą pasowac klasyczne szpilki, sama lubię nie za wysokie 🙂
16 października 2009 at 18:23O gustach się nie dyskutuje. Ja uwielbiam baleriny, a szpilki rzuciłabym n****ętniej w kąt. Zresztą i tak zakładam je niezwykle rzadko. A jeżli chodzi o to, jakie buty założyć do miniówki, to zależy od tego jaki efekt chcesz wywołać. Jeżli ma być sexy, to niech będą szpile, jeżli z klasą to możesz założyć koturny, a jeżeli lubisz luz, to polecam włażnie baleriny albo jesienne botki.
- AutorOdp.