- AutorOdp.
- 18 maja 2008 at 18:25
jakie proponujecie dodatki do tej sukienki?
[usunięto_link]
[usunięto_link]18 maja 2008 at 19:00srebro myżlę że będzie ok 🙂
18 maja 2008 at 19:17Delikatne srebro. Nic ostrego, wulgarnego i zbytnio żwiecącego. DO takiej delikatnej, dziewczęcej kiecki pasuje delikatna biżuteria.
18 maja 2008 at 19:39Ja w pod tym względem minimalistką jestem. Wg mnie – z tego co widze na focie.. wiele jej już bym nie dodała..
18 maja 2008 at 19:42Ja również bym nic nie dodała a sukienka do delikatnych nie należy
18 maja 2008 at 20:27Miałam na myżli bardziej buty/torebka, z biżuterii raczej zrezygnuję 🙂
Oczywiżcie dziękuję za odpowiedzi, ale czekam na dalsze propozycje.
Czy buty mogą mieć jakąż małą kokardkę, czy powinny być gładkie?
Peep toe/sandałkowate/pantofelki? 🙂18 maja 2008 at 21:49Wydaje mi się że kokardki raczej odpadają, ja chyba wybrałabym peep toe
19 maja 2008 at 09:58[usunięto_link] wrote:
Ja również bym nic nie dodała a sukienka do delikatnych nie należy
Należy. Jest przewiewna, urocza, dziewczęca i delikatna.
19 maja 2008 at 15:29@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja również bym nic nie dodała a sukienka do delikatnych nie należy
Należy. Jest przewiewna, urocza, dziewczęca i delikatna.
W takim razie nie widziałaż delikatnej sukienki
19 maja 2008 at 18:17Widziałam, między innymi tę.
I po co się kłocisz? Ja mam dosyć Twoich zaczepek i nie pozostanę ci dłużna.
Ale sprzeczka o to jaka sukienka jest delikatna jest totalnie bezsensowna. Czemu? bo to tak jak kłotnia o to co oznacza słowo „miłożć”. Dla każdego może to oznaczać co innego. Każdy ma inne kryteria. Nie znajdziesz w encyklopedii definicji zwrotu „delikatna sukienka”.19 maja 2008 at 20:42Ładnie będą wyglądały butki typu peep toe, a torebka typowo wieczorowa taka pod pache coż takiego
[usunięto_link]19 maja 2008 at 21:30Zgadza się-buty peep toe i koperta,obowiązkowo czarne,jakos inny kolor mi do tego nie pasuje.A sukienka jsst naprawde ładna 🙂
20 maja 2008 at 06:18@Józia wrote:
Widziałam, między innymi tę.
I po co się kłocisz? Ja mam dosyć Twoich zaczepek i nie pozostanę ci dłużna.
Ale sprzeczka o to jaka sukienka jest delikatna jest totalnie bezsensowna. Czemu? bo to tak jak kłotnia o to co oznacza słowo „miłożć”. Dla każdego może to oznaczać co innego. Każdy ma inne kryteria. Nie znajdziesz w encyklopedii definicji zwrotu „delikatna sukienka”.buahahha to po co się czepiasz dla mnie ta sukienka nie jest delikatna i tyle skończyłam rozmowe.
A wracajac do tematu to sukienka jest rzeczywiżcie ładna i najlepiej będzie całożć wyglądała tak jak Warn napisała 😉
20 maja 2008 at 09:41Twój ostatni post jest już z sensem, bo napisałaż, że to TWOJE ZDANIE, ale wczesniej po prostu zaprzeczyłaż temu co powiedziałam i kropka. Tak jakbyż to dopiero wyczytała z encyklopedii, a ja nie miałabym prawa uważać, że jest delikatna.
[usunięto_link] wrote:a sukienka do delikatnych nie należy
Sama prowokujesz… Widzę, że ciebie bardzo bawią te wszystkie kłótnie na forum.
20 maja 2008 at 17:27@Józia wrote:
Twój ostatni post jest już z sensem, bo napisałaż, że to TWOJE ZDANIE, ale wczesniej po prostu zaprzeczyłaż temu co powiedziałam i kropka. Tak jakbyż to dopiero wyczytała z encyklopedii, a ja nie miałabym prawa uważać, że jest delikatna.
[usunięto_link] wrote:a sukienka do delikatnych nie należy
Sama prowokujesz… Widzę, że ciebie bardzo bawią te wszystkie kłótnie na forum.
Tak siedzę przed forum z encyklopedią…
Oczywiżcie, że bawią a w szczególnożci laski do których nie dociera co się do nich mówi 😆I PODKREśLAM SKOŃCZYŁAM Z TOBĄ ROZMOWĘ
- AutorOdp.