- AutorOdp.
- 9 marca 2007 at 20:31
Siema!! Pytanko mam takie dla panów, ale posty pań mile widziane 🙂 Więc do celu….Pytanie : Jakie kobiety podobają sie facetom ?? Znam duuużo ładnych dziewczyn…. Niektóre są niskie z ładną buźka niektóre wysokie modelki, zgrabne nogi i figura. Panowie prosze o posty teraz was 🙂 🙄
10 marca 2007 at 11:54Wydaje mi się, ze tyle jest gustów ile facetów. Mówi się niby, ze meżczyźni wolą blondynki. Ile w tym prawdy, oni chyba sami nie wiedzą. Mój facet np nie lubi blondynek.
Moim zdaniem mężczyźni lubią kobiety przede wszystkim zadbane, kobiece, zgrabne ( nie chude). Duzo leży w charakterze kobiety.
Jeżli chodzi o modelki, uważam, ze meżczyźni nie przepadają za nimi. Nie spotkałam jeszcze faceta, który wypowiedziałby sie pozytywnie na temat wygladu modelek. One mają swoich wielbicieli, ale w moim otoczeniu jest ich chyba mało.
Ostatnio był ranking na najpięjniejszą kobietę zdaniem Polaków. Wiec I miejsce zajęła Monica Belucci, II Jesica Alba a III Ania Przybylska.
Wiec jak widać kobiecożć górą:)
22 marca 2007 at 12:18czytałam kiedyż, że na przykład w krajach trzeciego żwiata podobają się panie… hm, pulchne. niestety dziewczynki są podobno gdzieniegdzie nawet tuczone, że tak nieładnie się wyrażę. z kolei europa przecież swojego czasu przeżywała bum na wieszaki ubraniowe, czyli modelki. teraz to już się trochę uspokoiło, ale wtedy wniosek był oczywisty: im zamożniejsze żrodowisko, tym szczuplejsze kobiety sie podobają. miało to podobno związek z tym, że samiec podżwiadomie wybiera kobietę, która jego potomstwu zapewni co trzeba. jeżli w afryce panował głód, to taka pulchna kobieta jest łakomym kąskiem na matkę potomstwa. W europie żarcia nie brak, więc nie ma co się martwić, że partnerka jest zasuszona… taki naukowy bełkot dowodzący, że nie do końca panujemy nad podżwiadomożcią.
chociaż teraz to się już przynajmniej u nas uspokoiło-mam na myżli modę na chudzielce 🙂
25 marca 2007 at 12:20A moim zdaniem mężczyźni lubią kobiety, które same sobie się podobają 😉 To widać
26 marca 2007 at 11:11a no włażnie.
i całe szczężcie !!! 😀27 kwietnia 2007 at 06:39ja sie zakochałem w tej pani : [usunięto_link] heh sam sie zastanawiam czym mnie tak uwiodła 😀
27 kwietnia 2007 at 10:18@mały szu wrote:
ja sie zakochałem w tej pani : [usunięto_link] heh sam sie zastanawiam czym mnie tak uwiodła 😀
A ja chyba się domyżlam…:wink:
30 kwietnia 2007 at 18:26chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie , jest tyle upodoban ile jest kobiet;)
30 kwietnia 2007 at 19:08Ale kazdy moze sobie wtedy pomazyc…. 😀
16 maja 2007 at 10:00Anonymous
Guest- Tematów: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
[usunięto_link] wrote:
A moim zdaniem mężczyźni lubią kobiety, które same sobie się podobają 😉 To widać
Oj żwięte słowa. Dlatego też przy facetach nie mowi się o swoich wadach, bo tak naprawde oni sa mało spostrzegawczy i w wiekszosci przypadków wcale nie zauwazają tych niedociągniec naszej sylwetki 🙂
21 maja 2007 at 12:20jedym z ideaow kobiety jest kobieta opalona piekna ciamna karnacja, ale nie sztuczny fluid, tylko naturalna opalenizna, apropos piekne opalenizny polecam zajrzec na strone ponizej:
[usunięto_link]4 czerwca 2007 at 18:52Z dożwiadczenia wiem że przwdziwym mężczyznom podobają się kobiety inteligentne z klasą- znające umiar w elegancji mające obycie w towarzystwie, natomiast chłopom podobają się wypacykowane lalki z plastiku, cos na kształt tych z sexshopu tylko żywe- pozdrawiam 🙂
28 maja 2008 at 05:09Też sie wypowiem w tej sprawie 8)
Facetom podobają się kobiety które maja to coż, trudno to okreżlić. Może to być użmiech, spojrzenie, sposób poruszania się, radożć życia itp. Więc tu nie chodzi czy kobieta jest modelką , czy ma blond włosy czy rude. No i faceci mają różne gusta (i chwała im za to). Jednemu się podoba pulchna szatynka a koledzy się zastanawiają, co on w niej widzi 😯Zresztą mi np podoba się facet….z którego moje kumpele się nabijają bo jest grubiutki i niezgrabny (a mi sie podoba jego sposób patrzenia) i to jest włażnie to coż. 😀
Acha istnieją jeszcze feromony ❗
29 maja 2008 at 06:44Acha i jeszcze dodam……..nie to jest ładne co jest ładne tylko co sie komu podoba !
29 maja 2008 at 09:20zaż ja uważam, że wszystko wiąże się z tym jak się czujemy 🙂
- AutorOdp.