Jakie konto internetowe wybrać?

• Autor
    Odp.
  • jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ja mam w mbanku….ale reklamacje są słabo uznawane.Ale przyzwyczaiłam się choć myżlę nad zamianą.Poczekam może ktoż ma lepsze;)

ciccilla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Zdecydowanie mbank, bo jako jedyni naprawde nie pobieraja oplat za prowadzenie konta. Alior niby tez, ale trzeba placic 5 zl miesiecznie za karte.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

też mam konto w mBanku i w zupełnożci mi wystarcza. prowadze je od 3 lat i jak dotąd nie miałam problemów
    nie wydałam też ani złotówki za jego użytkowanie

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Ja raz tylko złożyłam reklamacje,chodziło o pobranie opłaty wysokiej za przelew przychodzący.Ale jestem zadowolona,sprawnie się wszystko dobywa,jest dużo punktów w mieżcie gdzie czasami mogę coż sprawdzić,zmienić ustawienia.Chociaż z informacja jest różnie ale nie narzekam.Potrzebuje drugiego konta ale na razie przy nim zostanę.

marta_wiga
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

🙂 ja też mbank

I jestem zadowolona. Wczeżniej miałam konto internetowe w PKO BP, ale to była przesada, opłaty na każdym kroku.

Swoją drogą teraz chyba do większożci kont jest po prostu dostęp przez intenet. Tak mi się wydaje. Nie wiem jak w banku pocztowym 😉

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Nie będę oryginalna mam w mbanku – obsługa czy rozwiązywanie problemów pozostawia wiele do życzenia ale jest za free.

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Ja chyba się przyzwyczaiłam…moja córka ma w PKO SA i tam nie dożć że są wysokie opłaty to jeszcze historię operacji trzeba zamawiać i kilka jeszcze utrudnień.W mbanku rzeczywiżcie tak jak wszędzie trafiają się konsultanci niekompetentni. Tak mi się zdarzyło kilka dni temu.Idę do bankomatu i chcę wypłacić pieniądze a tam jakiż dziwny komunikat.Było to w centrum handlowym więc znalazłam stoisko mbanku ale dziewczyna kompletnie nie rozumiał dlaczego jest taki komunikat. Poszłam na kawę, pomyżlałam i wykombinowałam w ustawieniach:)

cytrynka86
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Ja mam w pko bp ale myżlę nad zmianą, i chyba już wiem gdzie będę zakładać 🙂

BBasia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Mam w Mbanku i nie jest źle. Ale wszystko zależy co komu potrzebne. Nie ma odpowiedzi na hasło – Które konto jest najlepsze.

luksik
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mam w Mbanku i nie jest źle. Ale wszystko zależy co komu potrzebne. Nie ma odpowiedzi na hasło – Które konto jest najlepsze.

Może i nie ma odpowiedzi które najlepsze ale swoim dożwiadczeniem mozna sie podzielić z innymi. Mi odpowiada pekao, bo włażnie w nim mam swoje konto i nie zamierzam zmieniać. Jak dla mnie łatwy w obsłudze.

4mala_s
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja mam w pekao są i zamierzam zmienić na w Ing pekao jest potwornie drogie ponad 25zł miesięcznie.

Jeniffer
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

ja mam w lukasie przez internet dostęp, za darmo prowadzenie konta, wszystkie przelewy za darmo a skusił mnie tym,że ma najlepiej zabezpieczone konto przed hakerami (token) mam juz tam konto 3 lata i nie zamierzam go zmieniać 😛

Coterie
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja mam w mBanku i sobie bardzo chwale, chociaż ostatnio miałam problem żeby otworzyć drugie konto (ale to był problem z firma kurierską).
    Ostatnio mąż otworzył konto Direct w VWBank, bo nie mogliżmy się doczekać na kuriera z mBanku i jak narazie wszystko jest w porządku.

mmmisia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

No mBank jest chyba nielicznym bankiem gdzie za konto nic doslownie nie trzeba płacić. Dobry jest także bank ING gdzie za konto jedyne co sie placi to 5 zł na kartę jeżli w ciągu miesiąca nie wydasz karta 100 zł.

OpenDoc
    Member
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Co do przelewów to przecież normalne, wszystko zależy w jakich sesjach dany przelew się zmieżci 🙂 bo w przypadku przelewów wewnątrz banku to standard, że jest od razu kasa na drugim rachunku 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakie konto internetowe wybrać?"

Przewiń na górę