• Autor
    Odp.
  • AgniesiaZ
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Mam w BZWBK.
    odkąd znieżli opłaty za przelewy internetowe w liczbie większej niż 3, to jestem już w pełni zadowolona. Dużo placówek, bankowych bankomatów i małe prowizje.

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Ja ma póki co konto studenckie w PKO BP, ale teraz będę chciała zmienić na Lucas Bank, ale z tego co tu widzę to i MBank jest niezły.. 🙂
    do PKO BP nie zamierzam wracać 😀

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Polecam ING lub MBank.

Natka13
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

alior bank- nie płace za dużo, bankomaty za darmo wkraju i za granicą, no obsługa przez telefon, no jak zablokuje konto internetowe, ciapa ze mnie i często mi się zdarza kiedys musiałam leciec do banku. Ach no i w ich bankach nie ma dużych kolejek, a jak sa to wygodnie sobie czekasz 🙂

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

No włażnie: „Wszystkie osoby pełnoletnie mogą założyć „Konto za Zero”.Wystarczy zagwarantować wpływy na rachunek w wysokożci 2 tys. zł, aby było ono za darmo”, a w innych bankach nie trzeba nic deklarować by to samo mieć za 0 zł.
    Miałam dożć długo konto w PKO BP i zdecydowanie nie polecam. Ich oferta jest dużo droższa mimo, iż na pierwszy rzut oka tego nie widać. Mnie opłata za prowadzenie prywatnego konta wynosiła ponad 20 zł, jak policzyłam to zrezygnowałam 😉
    Mogę polecić Alior Bank. W mBanku mają kiepskich ludzi na infolinii, więc kosztuje sporo zachodu by rozwiązać dany problem.

WhiteMagic
    Member
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Ja mam w inteligo fakt że konto kosztuje kilka złotych ale za to wszytsko obywa się online nawet kredyty

kacpeer537
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Mam eKonto i nie narzekam. Jest całkiem dobre 🙂

kubaa538
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja mam konto w BZWBK i też musze przyznać, że jest dobre

angelina123
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Ja mam tez w pko bp, konto Za Zero. Nie da się byc niezadowolonym z tego konta, nie dożć że za nie nie płacę, dostaję 10% zwrotu wartosci rachunków telefonicznych 😀

Spinor24_pl
    Member
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Moim zdaniem warto spojrzeć na ofertę mBanku oraz ING- jest dosyć konkurencyjna,gdzie faktycznie za kilka zł mamy wszystko za darmo,prowadzenie rachunku,przelewy czy wypłaty ze wszystkich bankomatów w w Polsce i na żwiecie.

ewcia41
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Ja mam ipko i jestem bardzo zadowolona

monia86
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

mBank lub ing polecam jeżeli chodzi o bankowożć internetową.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakie konto internetowe wybrać?"

Przewiń na górę