- AutorOdp.
- 8 kwietnia 2009 at 11:53
z kosmetyków zawsze w torebce mam :
błyszczyki 2 , korektor, pomadka bezbarwna, pomadka koloryzujaca, lustereczko i czasami biore puder sypki i chyba tyle takie rzeczy jak fluid czy tusz do ręsz trzymam w domu w pudełeczku.8 kwietnia 2009 at 16:09Moja torebka faktycznie nie ma dna ale znajdą sie tam także rzeczy hmm nieco ciekawsze niż tylko same kosmetyki:D
Łącznie z małą składaną parasolką nawet w największy upał-bo nigdy nie wiadomo kiedy spadnie deszcz a jak już raz wyciągnę ją z torebki to potem zapomnę:pZ kosmetyków: puder matujący,kremik do rąk i pomadka ochronna obowiązkowo,miniaturka ulubionych perfum,błyszczyki w liczbie mnogiej i cień do powiek który mam aktualnie nałożony do ewentualnych poprawek w ciągu dnia!
8 kwietnia 2009 at 18:11poniewaz moj makijaz nie wymaga poprawek przez caly dzien (swoja droga…nakladanie kolejnej warstwy pudru na zanieczyszczona juz skore twarzy uwazam za zbrodnie), perfumami nie musze sie dopsikiwac, bo uzywam zapachow trwalych, kremowanie brudnych rak w autobusie rowniez jest dla mnie ohydne…mam tylko carmex do ust i ewentualnie blyszczyl lub szminke.
8 kwietnia 2009 at 18:51ja noszę pomadkę ochronną, jakiż błyszczyk. czasem chusteczki matujące. bywa, że wrzucam też kredkę do oczu.
8 kwietnia 2009 at 21:26U mnie w torbie zawsze jest krem do rąk,balsam do ust i błyszczyk 🙂
9 kwietnia 2009 at 08:19Ratka, pomadka może być ochronna, bezbarwna. natomiast szminka to wiadomo – kolor. 🙂
9 kwietnia 2009 at 16:58blyszczyk jest plynny, a pomadka to cialo stale 😆
9 kwietnia 2009 at 17:27@Ratka wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ratka, pomadka może być ochronna, bezbarwna. natomiast szminka to wiadomo – kolor. 🙂
Pomadka to jak błyszczyk?
Bezbarwna pomadka, to ochronna pomadka 🙂
12 kwietnia 2009 at 22:36krem do rąk i balsam do ust 🙂
6 maja 2009 at 20:18Ja mam zawsze puder w kamieniu i błyszczyk no i oczywiżcie lustereczko:)
19 maja 2009 at 21:16ja mam zawsze przy sobie pomadke bezbarwna ochronna,
19 maja 2009 at 21:56A ja to co zdąrze wrzucić rano, jak wybiegam spóźniona na autobus do pracy 8)
29 maja 2009 at 15:43Lusterko, chusteczki do odżwieżania rąk, kredka do oczu, puder i krem do rąk. I ostatnio mleko (dwa tygodnie nosiłam, aż wybuchło 😳 )
2 czerwca 2009 at 19:24Nie wychodze z domu bez pudru matującego, błyszczyka, lusterka i grzebienia 🙂
15 czerwca 2009 at 13:47A ja do szczężcia nic oprócz błyszczyków nie potrzebuję 🙂 hehehe mam ich w torebce z 5 😀 ale zawsze przynajmniej do wyboru do koloru 😉
- AutorOdp.