- AutorOdp.
- 3 października 2014 at 15:37
Szminka i błyszczyk do podstawa!! A dodatkowo (już poza kosmetykami): chusteczki matujące i lusterko 😀
17 października 2014 at 19:07zawsze mam przy sobie błyszczyk, róż do policzków no i tusz do rzęs, tylko ten ostatni musi być na tyle dobry, żeby nie kruszył się na policzki.
19 października 2014 at 08:43Nivea niebieska i ostatnio pomadka
22 października 2014 at 17:14W mojej torebeczce zawsze towarzyszy mi balsam do spierzchniętych ust i puder matujący z lusterkiem. Zwłaszcza bez tego ostatniego nigdzie się nie ruszam, ponieważ inaczej nos ,,żwieci” mi jak choinka 😆
2 lutego 2015 at 09:45Teraz kiedy mamy ujemne temperatury na dworze szczególnie ważne są nasze usta i tutaj powinniżmy używać dobrej pomadki lub kremu,który zawsze noszę przy sobie w torebce i to jeden z tych niezbędnych kosmetyków „zimowych”.
6 lutego 2015 at 11:54Ja zawsze staram się przy sobie mieć chusteczki nawilżające, a zwłaszcza jak wychodzę z córcią. A mam takie bardzo fajne bawełniane chusteczki nawilżające z Rossmanna Tami MyBaby Cotton, są mięciutkie, delikatne i nie wysychają szybko.
7 kwietnia 2015 at 12:08Błyszczyk i puder. Must be:)
13 maja 2015 at 12:10Ostatnio pomadka 😉
22 listopada 2016 at 14:26Ja zawsze mialam podklad i korektor, bo musialam poprawiac czesto, zeby nie bylo widac m.in cieni pod oczami. Teraz mam swietnie kryjaca paletke kamuflazu, Camouflage Cream Palette i nic w ciagu dnia nie musze poprawiac, wszystko swietnie zakamuflowane, pod podkladem nic nie przebija. Zupełna nowożć w asortymencie Golden Rose, które produktuje coraz bardziej profesjonalne kosmetyki w niskiej cenie, bo za tę paletkę zaplaciłam niewiele ponad 20 zł.
I teraz tak naprawdę nie musze nosic kosmetyków w torebce 🙂10 stycznia 2017 at 20:49Jak dla mni to Brwi są bardzo ważne dla ogólnego wyglądu całej twarzy, jest to cały czas utrzymujący się trend i dlatego staram się zawsze mieć przy sobie taki włażnie kosmetyk. Ogólnie lubie marke golden rose, która jest wyspecjalizowana w produktach do brwi i tym razem skusiłam się na zestaw eyebrow styling kit, ktory jest rewelacyjny! Dzieki niemu przeprowadzam pełną stylizację brwi, nakladam wosk, aby nadac kształt o raz puder by wypelnić luki.
8 lutego 2021 at 15:06Korektor, pomadka ochronna i kredka do brwi
13 lutego 2021 at 11:41Ja tam widzę, że u mnie jest bardzo oszczędnie… zazwyczaj tylko puder mineralny… Obok tego próbka ulubionych perfum, ale to już inna bajka;-)
20 lutego 2021 at 12:58Ja ostatnio odkryłam na notino tonujące perełki do twarzy GUERLAIN Météorites Light Revealing Pearls of Powder i jestem zachwycona. Cena dość wysoka, ale przekonała mnie koleżanka wizażystka kiedy malując moją twarz ich użyła. Liczę, że promocje na notino czasem obejmą ten produkt to zrobię odpowiednie zapasy. Teraz kupiłam produkt w regularnej cenie, ale uważam, ze w pełni był wart tych pieniędzy.
- AutorOdp.