- AutorOdp.
- 1 marca 2008 at 13:55
Skoro lato zbliża sie wielkimi krokami i prezentowanie naszych super figurek w kostiumie jest już tuż tuż porozmawiajmy o kostiumach kapielowych 😉
1 marca 2008 at 14:54ja tylko i wyłącznie bikini.. tylko ciężko mi coż fajnego znaleźć :(za duże piersi jak mi to zawsze panie w sklepie mówią.., a jak już góra dobra to majtusie o dużo za duże…
1 marca 2008 at 15:43dokladnie tak jak myszka napisala z ta rozmiarowka w polsce….ale w sklepie cubus mozna dobierac osobno, ja lubie dwuczesciowe i nie musi to byc bikini
1 marca 2008 at 16:14ja lubie oczywiscie bikini w kolorze np.czerwonym lub niebieskim,nie mam problemu z rozmiarem 🙂 wklejajcie jakie wam sie podobaja 🙂 ja jestem na etapie planowania zakupu 😀
1 marca 2008 at 17:03[usunięto_link] wrote:
dokladnie tak jak myszka napisala z ta rozmiarowka w polsce….ale w sklepie cubus mozna dobierac osobno, ja lubie dwuczesciowe i nie musi to byc bikini
hmm to będę musiała się wybrać bo jak byłam w H&M w zeszłym roku to niestety ale nawet największy był za mały 😕 małą rozmiarówke mieli.. a mi się tak strasznie podoba w Triumphie… 😛
1 marca 2008 at 17:13Ja preferuje tylko bikini.Ale jakos tak żadne z tych,które miałam nie sopelniło w 100% moich oczekiwań… miałam już niebieskie,różowe,teraz mam seledunowe,ale ciągle nie jest to to,czego szukam.W tym roku pewnie będe starała się znaleźć bikini moich marzeń… 😀 na szczęscie nie mam problemów z góra i dołem 😀
1 marca 2008 at 19:33ja mam taki:) [usunięto_link]
2 marca 2008 at 09:54Zależy 😉 Jesli wybieram się na basen to wybieram sportowy jednoczężciowy kostium , który gwarantuje wygodę; jeżli zaż jad nad morze to oczywiżcie biorę dwuczężciowe bikini 😉
Aporpo bikini – nic mnie tak nie żmieszy jak dziewczyny w bikini w zestawie ze stringami 😉 Niestety, nie każda Pani powinna takie zakładać na plażę i pod ostrzał setek spojrzeń 😉
2 marca 2008 at 12:58Czytałam gdzież,ze stringi w stroju kąpielowym to jest największy obciach na żwiecie 😆 w sumie to się z tym zgadzam :Wink:
5 marca 2008 at 16:51Rozglądajac sie po allegro kilka mi sie spodobało:
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
5 marca 2008 at 18:04Na basen tylko jednoczężciowy
nad jezior, morze, na plażę, do opalania bikini ale bez stringów takiego bym na siebie nie włożyła 😆5 marca 2008 at 20:03baby ten w serduszka jest żliczny! 🙂
5 marca 2008 at 20:21[usunięto_link] wrote:
baby ten w serduszka jest żliczny! 🙂
mi tez własnie najbardziej wpadł w oko 😉
6 marca 2008 at 08:10[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
baby ten w serduszka jest żliczny! 🙂
mi tez własnie najbardziej wpadł w oko 😉
A mi ten drugi, czarny 😉
6 marca 2008 at 09:20baby22, ten w serduszka jest super. A ten strój, mrówka jest zajefajny. bardzo mi sie podoba. I tani.
ja wolę bikini i to zdecydowanie bez stringów. Obleżne. - AutorOdp.