Jakie kostiumy lubicie ?

• Autor
    Odp.
  • baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Skoro lato zbliża sie wielkimi krokami i prezentowanie naszych super figurek w kostiumie jest już tuż tuż porozmawiajmy o kostiumach kapielowych 😉

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja tylko i wyłącznie bikini.. tylko ciężko mi coż fajnego znaleźć :(za duże piersi jak mi to zawsze panie w sklepie mówią.., a jak już góra dobra to majtusie o dużo za duże…

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

dokladnie tak jak myszka napisala z ta rozmiarowka w polsce….ale w sklepie cubus mozna dobierac osobno, ja lubie dwuczesciowe i nie musi to byc bikini

baby22
    Member
    • Pasjonat

ja lubie oczywiscie bikini w kolorze np.czerwonym lub niebieskim,nie mam problemu z rozmiarem 🙂 wklejajcie jakie wam sie podobaja 🙂 ja jestem na etapie planowania zakupu 😀

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

dokladnie tak jak myszka napisala z ta rozmiarowka w polsce….ale w sklepie cubus mozna dobierac osobno, ja lubie dwuczesciowe i nie musi to byc bikini

hmm to będę musiała się wybrać bo jak byłam w H&M w zeszłym roku to niestety ale nawet największy był za mały 😕 małą rozmiarówke mieli.. a mi się tak strasznie podoba w Triumphie… 😛

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja preferuje tylko bikini.Ale jakos tak żadne z tych,które miałam nie sopelniło w 100% moich oczekiwań… miałam już niebieskie,różowe,teraz mam seledunowe,ale ciągle nie jest to to,czego szukam.W tym roku pewnie będe starała się znaleźć bikini moich marzeń… 😀 na szczęscie nie mam problemów z góra i dołem 😀

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja mam taki:) [usunięto_link]

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Zależy 😉 Jesli wybieram się na basen to wybieram sportowy jednoczężciowy kostium , który gwarantuje wygodę; jeżli zaż jad nad morze to oczywiżcie biorę dwuczężciowe bikini 😉

Aporpo bikini – nic mnie tak nie żmieszy jak dziewczyny w bikini w zestawie ze stringami 😉 Niestety, nie każda Pani powinna takie zakładać na plażę i pod ostrzał setek spojrzeń 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Czytałam gdzież,ze stringi w stroju kąpielowym to jest największy obciach na żwiecie 😆 w sumie to się z tym zgadzam :Wink:

baby22
    Member
    • Pasjonat

Rozglądajac sie po allegro kilka mi sie spodobało:

[usunięto_link]

[usunięto_link]

[usunięto_link]

[usunięto_link]

[usunięto_link]

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Na basen tylko jednoczężciowy
    nad jezior, morze, na plażę, do opalania bikini ale bez stringów takiego bym na siebie nie włożyła 😆

Myszka19
    Member
    • Ekspert

baby ten w serduszka jest żliczny! 🙂

baby22
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

mi tez własnie najbardziej wpadł w oko 😉

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

mi tez własnie najbardziej wpadł w oko 😉

A mi ten drugi, czarny 😉

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

baby22, ten w serduszka jest super. A ten strój, mrówka jest zajefajny. bardzo mi sie podoba. I tani.
    ja wolę bikini i to zdecydowanie bez stringów. Obleżne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakie kostiumy lubicie ?"

Przewiń na górę