Jakie kupic perfumy??

• Autor
    Odp.
  • Tamara
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam,
    Chcialam wlasnie uzupelnic moj zestawik perfum i pomyslalam ze moze mi doradzicie jakie by pasowaly do tych ktore juz posiadam (moze ktoras z was ma podobny gust ).
    Awiec zaczne od tych ulubiony Angell zaraz potem Escada (wszystkie zapachy letnie ktorej do tej pory wyszly zawsze takie owocowe np Islands KIss mam nadzieje ze dobze zapamietalam 馃榾 ) Kenzo (Elefant) YSL Baby doll.
    Noto by bylo na tyle posiadam jeszcze Right Blu ale te juz mi sie naprawde znudzily.

meciarz
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

hej szukam perfumu podobnego do Davidoff Cool Water, oczywi偶cie dla niej, co polecacie

charlotte_vvv
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja te偶 si臋 zastanawiam, co naby膰. My偶la艂am mo偶e o czym偶 od Tommy Hilfigera np. Dreaming. S艂ysza艂y偶cie? jakie macie opinie? Poleci艂yby偶cie ten zapach, czy raczej co innego?

rusalka
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

mi sie bardziej podoba tommy girl jest orzezwiajacy i kojarzy mi sie ze swiezo skoszona trawa ktorej zapach uwielbiam 馃檪

charlotte_vvv
    Member
    • Bywalec

Aha, czyli tego, o kt贸rym m贸wli艂am, TH Dreaming, raczej nie polecasz?

rusalka
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

mi sie osobiscie nie podoba ale kazdy ma inny gust wiec nie moge powiedziec czy polecam czy nie sama musisz zdecydowac

anka4
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

M贸j ostatni zakup to Ocean Dream i zastanawiam sie nad wings – Giorgio Beverly Hills. S艂ysza艂y偶cie co偶 mo偶e na temat tego zapachu?

charlotte_vvv
    Member
    • Bywalec

Rozumiem, ka偶dy lubi co innego 馃檪 A wie kto偶 co偶 mo偶e na temat trwa艂o偶ci tego TH Dreaming? d艂ugo si臋 utrzymuje na sk贸rze? bo niekt贸re zapachy, mimo i偶 niby intensywne, wcale nie s膮 d艂ugotrwa艂e. Cho膰 to pewnie kwestia indywidualna.

Johani
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Tamara, moim zdaniem id藕 po prostu do perfumerii i zacznij poszukiwania – nikt za Ciebie tego nie zrobi. Poza tym, nie kupuje sie perfum z polecenia, ale na w艂asny nos.

Johani
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Tamara, moim zdaniem id藕 po prostu do perfumerii i zacznij poszukiwania – nikt za Ciebie tego nie zrobi. Poza tym, nie kupuje sie perfum z polecenia, ale na w艂asny nos.

magda_ada
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Szukam czego偶 podobnego do gucci by gucci…. czy kto偶 co偶 mi poleci ?

plasko_buta
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 56
    • Sta艂y bywalec

moje ulubione to davidoff cool water.. moge je polecic kazdemu, maja niesamowity zapach i mysle ze spodobaja sie kazdej kobiecie :))

zuzia.gdansk
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

A moje ulubione perfumy to Calvin Klein Euphoria. Rewelacyjne. Teraz jest fajna promocja na [usuni臋to_link]

Ada12
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

podobaj膮 mi si臋 perfumy S. Dali „Little Kiss Cherry” ale ostatnio zakocha艂am si臋 w nowym zapachu YSL Parisienne” s膮 boskie 馃檪

polin
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

ja polecam dwie bardzo fajne nowosci o kwiatowych zapachach: ricci- ninny ricci oraz lola- marca jacobsa, swietne lekkie zapachy. poza tym maja na prawde oryginalne flakony.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Jakie kupic perfumy??"

Przewi艅 na g贸r臋