- AutorOdp.
- 21 pa藕dziernika 2009 at 07:45
Moje ulubione perfumy to:
Calvin Klein-Euphoria
Dolce&Gabbana-Light Blue
Paco Rabanne-UltraViolet
oraz praktycznie ka偶de perfumy na bazie zielonej herbaty 馃槈4 grudnia 2009 at 15:00Calvin Klein-Euphoria i Paco Rabanne-UltraViolet to wed艂ug mnie perfumy na kt贸re powinna偶 zwr贸ci膰 szczeg贸ln膮 uwag臋,bo maj膮 subtelny zapach kwiat贸w,wiec to czego szukasz.
13 stycznia 2010 at 22:14My偶l臋, 偶e do tych perfum, kt贸re masz ju偶 obecnie na pewno pasowa艂yby Ci i z ca艂膮 pewno偶ci膮 by Ci si臋 spodoba艂y Davidoff Cool Water Summer (wygl膮daj膮 tak: [usuni臋to_link]). Faktycznie te偶 mo偶esz zwr贸ci膰 uwag臋 na Calvina Kleina Euphorie, s膮 one teraz bardzo popularne i przy tym naprawd臋 艂adne. Sama ich u偶ywam. Nina Rici tez ma s艂odkie zapachy wi臋c mo偶esz pomy偶le膰 r贸wnie偶 o nich 馃檪
21 lutego 2010 at 11:03Ja ostatnio jestem zakochana w Hypnose…
24 lutego 2010 at 18:42Moje ulubione to Versace Crystal Noir, fantastyczna mieszanka z gardenii, kwiat贸w pomara艅czy i piwonii, dodatkowo wzbogacona nutk膮 drzewa sanda艂owego i pi偶ma. Zapach trzyma si臋 niesamowicie d艂ugo. Nawet na ubraniach po praniu:) 艣wietnie pasuje do brunetek, kt贸re wiedz膮 czego chc膮 od 偶ycia i maja poczucie w艂asnej warto偶ci 馃榾
Zapach jest idealny na romantyczny wiecz贸r, a przede wszystkim…dodaje pewno偶ci siebie…25 lutego 2010 at 17:07A moze Paco Rabanne Black XS?? Zapach jest naprawde bardzo sympatyczny,taki owocowy w sam raz dla m艂odej dziewczyny.
- AutorOdp.