- AutorOdp.
- 9 pa藕dziernika 2007 at 13:10
temat szynszyli podsunal mi mysl zebyscie sie pochwalily zwierzatkami domowymi – mam nadzieje ze nie dubluje jakiegos tematu – jesli tak to mnie zrugajcie:-)
Nie chodzi mi tu o zwierzaczki w stylu misiaczki domowe – partnerzy, mezowie – nie gniewajcie sie drodzy panowie 馃檪
Ja mam piesia – owczarek niemiecki, dlugowlosy – kocham go strasznie. Dostalam go na urodziny od meza, jeszcze wtedy nie mielismy dziecka wiec to byl taki substytut. Uwielbialam wyjezdzac z nim gdzies w plener i patrzec jak sobie gania jak szalony i radosc bije mu z pyska ze ma taka kochana pania, ze go wziela na spacerek.
A jakie wy macie zwierzaczki?9 pa藕dziernika 2007 at 21:01My mamy kroliczka miniaturke (taka troche przereklamowana i wyrosnieta ale za to bardzo madra i kochana), piesa i rybki =)
9 pa藕dziernika 2007 at 22:49niestety nie mam nic 馃槙
10 pa藕dziernika 2007 at 07:16Przemi艂y szynszyl ju偶 nied艂ugo zostanie przywieziony do naszego domu.
10 pa藕dziernika 2007 at 08:44Ale jeszcze cos ciekawego wam dopisze o moim piesku. Staralismy sie go jakos uksztaltowac jak byl mlody, spacerki, troche tresury (ale we wlasnym zakresie) i wszystko szlo w miare OK. Zaczal sie okres kiedy wyjezdzalismy z mezem na weekendy na studia, jak wracalismy do domu, jak wchodzilam ja do domu pies cieszyl sie cala geba, merdla, podskakiwal z radosci, jak wchodzil do domu moj maz to pies sie jezyl , warczal i wygladalo na to ze chce mu powiedziec :”spadaj facet bo mam ochote cie ugryzc!”. Nie wiedzielismy o co chodzi, sprobowalismy przez kilka miesiecy zastrzykow z hormonow i okazalo sie ze psu sie w glowie odmienilo, mnie kochal jak dawniej ale zaczla tolerowac mojego meza,, kiedy przestalismy podawac zastrzyki sytuacja z warczeniem sie powtarzala. Zdecydowalismy sie na wykastrowanie psa (byla to trudna decyzja, ale byl dylemat albo maz albo pies). Pies byl juz wtedy dorosly, nic nie stracil , nie roztyl sie jak mnie straszono(ale dbalam zeby sie wybiegal), nie stal sie ospaly, leniwy, jego stosunek do meza sie zmienil, moze nie na tyle zeby mu spokojnie grzebal w misce, ale na tyle zeby mogli spokojnie przebywac pod jednym dachem.
Jednak jak mnie maz wkurza to zawsze sobie mysle ze pies jednak sie na nim doskonale poznal 馃懣10 pa藕dziernika 2007 at 09:28nie mam.. 馃檨 馃檨 馃檨 馃檨
10 pa藕dziernika 2007 at 14:49呕贸艂w stepowy-Jakub 馃檪
11 pa藕dziernika 2007 at 21:022 myszki laciate – Bolek i Lolek 馃槈
a moj skarb ma rybki w taaaaaaaaaaakim aquarium 馃檪12 pa藕dziernika 2007 at 07:26skacz膮ca mysz iwanek-z-piek艂a-rodem
czyli po prostu myszoskoczek, ma ch艂opak charakterek, jak si臋 obra偶a, zakopuje si臋 w swoim gniazdku, tak, 偶e wida膰 tylko czubek ogona
jest ca艂y czarny, ma tylko male艅k膮 bia艂膮 艂atk臋 pod szyjk膮, krawacik
a i trenuje fitness na ko艂owrotku, ZAWSZE jak zgasz臋 偶wiat艂o i po艂o偶臋 si臋 do 艂贸偶ka. mo偶e si臋 kr臋ci膰 godzinami (a to cholerstwo skrzypi jak diabli)cudo moje^^
12 pa藕dziernika 2007 at 10:35kocur siedmiolatek i szynszyl „okrutnik” 馃槈
12 pa藕dziernika 2007 at 12:11Moze uda mi sie wlepic mojego zwierzaka
[usuni臋to_link]12 pa藕dziernika 2007 at 14:14[usuni臋to_link] wrote:
Moze uda mi sie wlepic mojego zwierzaka
[usuni臋to_link]pi臋kny!!
12 pa藕dziernika 2007 at 14:47przed chwila pokazalam koledze z pracy jego zdjecie i powiedzial mi po co mi takie bydle w domu??? 馃檨
a ja mu mowie ze kocham go jak pierwsze dziecko, powiedzial mi ze chyba chora jestem12 pa藕dziernika 2007 at 14:50[usuni臋to_link] wrote:
Moze uda mi sie wlepic mojego zwierzaka
[usuni臋to_link]Pi臋kny piesek. 馃槸 馃榾
Ja niestety nie posiadam w domu 偶adnego zwierzaka. 8)
12 pa藕dziernika 2007 at 17:42[usuni臋to_link] wrote:
przed chwila pokazalam koledze z pracy jego zdjecie i powiedzial mi po co mi takie bydle w domu??? 馃檨
a ja mu mowie ze kocham go jak pierwsze dziecko, powiedzial mi ze chyba chora jestemeee tam s膮 tacy „bezuczuciowi” ludzie nie przejmuj si臋! 馃檪
- AutorOdp.