- AutorOdp.
- 15 października 2010 at 16:27
Kochane,
szukam pomysłu i może konkretnych nazw firm męskiej bielizny!
Niedługo Mikołajki,Gwiazdka,a ja planuje prezenty.Swojemu facetowi chcę kupić jakież ładne majtki(mogą być sexy:)
Chcę zakupić coż innego niż Key,Atlantic, Intimissimi,itp…
Czekam na Wasze rady i propozycje:)
Pzdr
A.15 października 2010 at 17:40Ale po co coż innego?Intimissimi są ok. pewnie jemu też bez różnicy.
16 października 2010 at 09:35Kowal!:)
Intimissimi już się troszkę znudziło i przejadło…
a poza tym, tak szczerze,to kiedys jakożć bielizny w INT była lepsza!!Teraz po kilku praniach bielizna wygląda żrednio…niestety.
Pzdr.
A.22 grudnia 2010 at 14:37Osobiżcie nie przepadam za bielizną z H&M, wolę polskie marki. W przypadku męskiej bielizny sprawa wygląda inaczej-mają bardzo ładne wzornictwo męskich bokserek o naprawdę dobrej jakożci!
7 stycznia 2011 at 13:39@Kowal wrote:
Ale po co coż innego?Intimissimi są ok. pewnie jemu też bez różnicy.
A ja znam mężczyzn bardzo przywiązanych do marki bielizny. Takich kobiet tez jest sporo. Ale masz racje co za różnica 😀
ze swojej strony dla mężczyzn polecam Hendersona
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxedit
jakubek10 stycznia 2011 at 08:27dla mojego faceta to wszystko jedno jakie majtki zakładam aby tylko zasłaniały co trzeba:) ja staram mu się wybierać takie, które mi się podobają:) różne takie męskie wzorki, aby było na czym wzrok zawiesić 🙂
17 lutego 2011 at 12:06Majtki są po to, żeby zasłaniać i chronić to, co trzeba 🙂
inaczej mógłby w ogóle chodzić bez majtek 😉16 czerwca 2011 at 20:15[usunięto_link] wrote:
Majtki są po to, żeby zasłaniać i chronić to, co trzeba 🙂
inaczej mógłby w ogóle chodzić bez majtek 😉Agniż, masz rację 😉 ale jeżli już pytasz 😀 fajnie, że babka potrafi je zdjąć 😆
bardzo sek…sss… yyy… dUUUżo to daje im… obojgu :-
PS. to co, Agni, mogę Cię skusić na… mineralkęęę? :}}
4 października 2011 at 07:30Jeżeli na specjalne okazje,to fajnie sprawdzi się sexi-beilizna-również dla niego,natomiast jeżeli chodzenie na co dzień,to postaw na wygodę danej bielizny.
20 października 2011 at 14:06Poszukaj bokserki z Hendersona, dużo lepsze są jakożciowo i cena też ok. Ja mojemu tylko takie kupuje bo twierdzi, że są dużo lepsze od innych. On strasznie nie lubi z H&M ani z innych tego typu sieciówek.
20 listopada 2011 at 23:49firma bez różnicy, byle bokserki!:)
29 listopada 2011 at 05:34Może CK? albo bokserki z Next? są fajnej jakożci i też ciekawe wzory się pojawiają
11 lutego 2015 at 15:49Dla faceta zdecydowanie najlepsze będą bokserki,głównie z racji wygody i tego się trzymajmy,nie kosztują też zbyt wiele jeżli zamówimy je w sklepie internetowym.
- AutorOdp.