Jakie rajstopy na jesie艅?

Wy艣wietlanie 13 wpis贸w - od 16 do 28 (z 28 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    aluta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 74
    • Sta艂y bywalec

Ja zawsze kupuje jesieni膮 i zima rajstopy z mikrofibry, bardzo wygodnie sie je nosi. Lubie r贸wnie偶 rajstopy w r贸偶ne ciekawe wzory i kolory. Moje ulubione to takie w panterk臋, fioletowe i ciemno zielone. Niestety z tymi wzorami trzeba uwa偶a膰 poniewa偶 niekt贸re powa偶nie pogrubiaj膮 nog臋 …

rose
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Oj tak, z wzorami trzeba uwa偶a膰. Kiedy jednak pozna si臋 zasady dobierania rajstop-mo偶na uzyska膰 cudowne kombinacje z wzorkami . Tutaj macie ciekawy artyku艂 na ten temat http://www.female.pl/artykul/9193/Jak-nosi%E6-rajstopy-we-wzory%3F.html

bubblegum
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 79
    • Sta艂y bywalec

Wzorzyste, g艂adkie, kolorowe, czarne… w sumie ka偶de jedne nosz臋 w zimie musz膮 spe艂ni膰 tylko jeden warunek: musz膮 by膰 naprawd臋 ciep艂e bo niecierpi臋 jak mi marzn膮 nogi. Z wzorzystymi jest tylko jeden problem, nie do wszystkiego pasuj膮 馃檪

rose
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Oj tak, na zim臋 musz膮 by膰 ciep艂e rajstopki, bo te偶 marzn膮 mi nogi! Ostatnio obkupi艂am si臋 na stronie Knittexu w rajstopy 60 DEN i wzorzyste 50 DEN, sprawiaj膮 wra偶enie cieplutkich…a jak to nie wystarczy to zakupi臋 sobie jeszcze leginsy 100 DEN:)

martyna1
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Wybieram g艂贸wnie czer艅, ale fiolet, pomara艅czowy, 偶贸艂ty i turkus – to jest tegoroczna jesieni膮 to!

Marysienka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Martyna -widz臋 , 偶e preferujesz odwa偶ne kolory:) ale bardzo dobrze:) Ja p贸ki co wybieram czernie, szaro偶ci i granaty oraz rajstopy w delikatne wzorki:) Kiedy偶 non stop chodzi艂am w spodniach, a teraz jak jest taki wyb贸r to nosz臋 rajstopy albo leginsy:) Z czego bardzo zadowolony jest m贸j ch艂opak;)

Szpila600
    Cz艂onek
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Podobno teraz w sezonie wiosenno-letnim zn贸w modny b臋dzie kolor-neonowe, wyraziste rajstopki jak najbardziej. Albo bardziej delikatne, pastelowe. Wzorki tez podobno i motywy zwierz臋ce 馃檪 Jest w czym wybiera膰 Ja ju偶 kupi艂am kilka par nowych rajstop i leggins贸w, oczywi偶cie w moim ulubionym sklepie rajstopkowym e-marilyn.pl 馃榾 Polecam wam te偶!

IntymnaBielizna
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ja najbardziej lubi臋 takie z wzorkami,uwa偶am 偶e bardzo 艂adnie wygl膮daj膮 i s膮 sexi. A poza tym jest mi w nich po prostu wygodnie,tylko wiosn膮 mo偶e by膰 zbyt ciep艂o i wtedy odpada ich noszenie 馃檪

marketmoda.pl
    Cz艂onek
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Je偶eli ju偶 nosz臋 rajstopy to tylko kolorowe.

Marika250
    Uczestnik
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Mnie urzek艂a nowa kolekcja Gatty. Bardzo lubi臋 rajstopy tej firmy zar贸wno g艂adkie, kolorowe jak i wzorzyste. Dla zmarzluch贸w takich jak ja maj膮 bardzo fajne we艂niane rajstopy „Bianca Wool”. Na jesienny b膮d藕 zimowy spacer idealne. Mi wpad艂o w oko kilka par, a poniewa偶 niebawem planuj臋 wi臋ksze bieli藕niane zakupy to i pewnie odwiedz臋 m贸j ulubiony sklep hurtownia-olenka.pl i przy okazji zaopatrz臋 si臋 w par臋 dodatkowych par 馃檪 W tym sezonie nie obejdzie si臋 tak偶e bez leggins贸w. Zainteresowa艂y mnie te anty-cellulit. Ma ktora偶 z Was?

chatanoga
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

Nosze bo musz臋. Kupuj臋 takie z du偶膮 ilo偶ci膮 bawe艂ny. I robi臋 co mog臋 by ich nie nosi膰. Ale w Fashion Magazine widzia艂am 偶e modne s膮 grube, wzorzyste i kolorowe. Podobaj膮 mi si臋… na cudzych nogach 馃榾

esteraestera
    Cz艂onek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

grube neonowo pomara艅czowe 馃檪

Pogas_pl
    Cz艂onek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

@Lumena wrote:

Te偶 wol臋 leginsy 馃檪 S膮 wygodniejsze i maj膮 ciekawsze wzory. A co powiedzia艂yby偶cie na takie: http://szpargaly.pl/moda/wzorzyste-kolorowe-legginsy/ ? Ubra艂y偶cie czy raczej zbyt krzykliwe? Widzia艂am ostatnio podobne w sklepie i mi si臋 spodoba艂y 馃檪

Na pewno s膮 bardzo oryginalne, ale znajd膮 si臋 kobiety, kt贸re z ch臋ci膮 by je naby艂y. Tak wzorzyste leginsy pasuj膮 nastolatkom i bardzo m艂odym kobietom, i raczej nie odnajd膮 si臋 na uroczystym przyj臋ciu, bardziej na letnim pikniku czy wycieczce nad morze.

Wy艣wietlanie 13 wpis贸w - od 16 do 28 (z 28 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋