• Autor
    Odp.
  • aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Ja zawsze kupuje jesienią i zima rajstopy z mikrofibry, bardzo wygodnie sie je nosi. Lubie również rajstopy w różne ciekawe wzory i kolory. Moje ulubione to takie w panterkę, fioletowe i ciemno zielone. Niestety z tymi wzorami trzeba uważać ponieważ niektóre poważnie pogrubiają nogę …

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Oj tak, z wzorami trzeba uważać. Kiedy jednak pozna się zasady dobierania rajstop-można uzyskać cudowne kombinacje z wzorkami . Tutaj macie ciekawy artykuł na ten temat [usunięto_link]

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Wzorzyste, gładkie, kolorowe, czarne… w sumie każde jedne noszę w zimie muszą spełnić tylko jeden warunek: muszą być naprawdę ciepłe bo niecierpię jak mi marzną nogi. Z wzorzystymi jest tylko jeden problem, nie do wszystkiego pasują 🙂

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Oj tak, na zimę muszą być ciepłe rajstopki, bo też marzną mi nogi! Ostatnio obkupiłam się na stronie Knittexu w rajstopy 60 DEN i wzorzyste 50 DEN, sprawiają wrażenie cieplutkich…a jak to nie wystarczy to zakupię sobie jeszcze leginsy 100 DEN:)

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Wybieram głównie czerń, ale fiolet, pomarańczowy, żółty i turkus – to jest tegoroczna jesienią to!

Marysienka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Martyna -widzę , że preferujesz odważne kolory:) ale bardzo dobrze:) Ja póki co wybieram czernie, szarożci i granaty oraz rajstopy w delikatne wzorki:) Kiedyż non stop chodziłam w spodniach, a teraz jak jest taki wybór to noszę rajstopy albo leginsy:) Z czego bardzo zadowolony jest mój chłopak;)

Szpila600
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Podobno teraz w sezonie wiosenno-letnim znów modny będzie kolor-neonowe, wyraziste rajstopki jak najbardziej. Albo bardziej delikatne, pastelowe. Wzorki tez podobno i motywy zwierzęce 🙂 Jest w czym wybierać Ja już kupiłam kilka par nowych rajstop i legginsów, oczywiżcie w moim ulubionym sklepie rajstopkowym e-marilyn.pl 😀 Polecam wam też!

IntymnaBielizna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ja najbardziej lubię takie z wzorkami,uważam że bardzo ładnie wyglądają i są sexi. A poza tym jest mi w nich po prostu wygodnie,tylko wiosną może być zbyt ciepło i wtedy odpada ich noszenie 🙂

marketmoda.pl
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Jeżeli już noszę rajstopy to tylko kolorowe.

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Mnie urzekła nowa kolekcja Gatty. Bardzo lubię rajstopy tej firmy zarówno gładkie, kolorowe jak i wzorzyste. Dla zmarzluchów takich jak ja mają bardzo fajne wełniane rajstopy „Bianca Wool”. Na jesienny bądź zimowy spacer idealne. Mi wpadło w oko kilka par, a ponieważ niebawem planuję większe bieliźniane zakupy to i pewnie odwiedzę mój ulubiony sklep hurtownia-olenka.pl i przy okazji zaopatrzę się w parę dodatkowych par 🙂 W tym sezonie nie obejdzie się także bez legginsów. Zainteresowały mnie te anty-cellulit. Ma ktoraż z Was?

chatanoga
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Nosze bo muszę. Kupuję takie z dużą ilożcią bawełny. I robię co mogę by ich nie nosić. Ale w Fashion Magazine widziałam że modne są grube, wzorzyste i kolorowe. Podobają mi się… na cudzych nogach 😀

esteraestera
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

grube neonowo pomarańczowe 🙂

Pogas_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

@Lumena wrote:

Też wolę leginsy 🙂 Są wygodniejsze i mają ciekawsze wzory. A co powiedziałybyżcie na takie: [usunięto_link] ? Ubrałyżcie czy raczej zbyt krzykliwe? Widziałam ostatnio podobne w sklepie i mi się spodobały 🙂

Na pewno są bardzo oryginalne, ale znajdą się kobiety, które z chęcią by je nabyły. Tak wzorzyste leginsy pasują nastolatkom i bardzo młodym kobietom, i raczej nie odnajdą się na uroczystym przyjęciu, bardziej na letnim pikniku czy wycieczce nad morze.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakie rajstopy na jesień?"

Przewiń na górę