Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Motyl992
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Jaki tabletki wspomogą odchudzanie proszę o jakaż poradę?

vanilka125
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Meridia, jest na recepte. Kobiety z dużą nadwagą zrzucają nawet do 16 kg w 2 miesiące. Nie polecana osobom o niższym wskaźniku BMI niż 30. Nie dla kobiet które chcą zrzucić 5 kg…

Twoja_Figura
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Witam, tabletek w włażciwie fachowa nazwa to suplemeny diety są bardzo popularne oraz jest ich duży wybór. Skutecznożć niektórych z nich jest bardzo wysoka, o czym wiem z dożwiadczenia:) Ale najlepiej wybrać je z „głową” po zapoznaniu się z ich składem oraz dla kogo są przeznaczone. porada specjalisty jest wskazana:). Meridia jest na receptę, ale jak już sama nazwa wskazuje to lek! TYlko i wyłącznie dla osób tego desperacko potrzebujących, którzy chorują na otyłożć! Nie stosujcie tego bo są suplementy, które nie są szkodliwe a w połączeniu z dietą i ćwiczeniami są w 100% wystarczające i skuteczne. Należy jednak słuchać rad specjalisty. Nie ma cudownych tabletek na odchudzanie. Ale są takie, kótre bardzo nam pomogą jeżli zrobimy całą resztę. Czyli dieta i ćwiczenia. Bio Cla o którym poprzedniczka wspomniała jest dobre, ale nie należy akurat do najskuteczniejszych CLA dostępnych na rynku.

Pozdrawiam Ania

Nadiia21
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Ja biorę teraz Therm Line II i jestem że tak powiem zajebiżcie zadowolona heh…U mnie powodują mniejsze łaknienie i brak chęci na słodycze…Biorę je już 5 dni i czuję się dobrze i co najważniejsze że niewiem czy to ich wina czy to moje samozaparcie ale schudłam 2 kg:) chyba że ta waga jest trefna heh…

Twoja_Figura
    Członek
    • Stały bywalec

To bardzo się cieszę, ale Therm Line jest jednym ze słabszych termogeników. Pamiętajmy, że po takiej kuracji trzeba zrobić przynajmniej 2 tygodniową przerwę. Potem należy zmienić suplement na nieco mocniejszy, bo do tego już organizm się przyzwyczaił. Polecam go jednak również, dla osób, które lekko chcą schudnąć np. po zimie.

Pozdrawiam

blue moon
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

ja znaim sie na clarinol zdecydowalam szukalam jakies mocnego fat burnera co poleciacie?co wyprobowalyscie?

husky27
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Od 2 dni stosuje Therm Line II, chyba jest trochę silniejszy od Therm Line. Narazie czuję sie dobrze, choć pierwszego dnia bardzo bolała mnie głowa i ogólnie źle się czułam. Zobaczymy za parę dni jak to będzie ale już dziż czuje, że troszkę poprawiło mi sie trawienie z czym miałam zawsze problem 🙂

Twoja_Figura
    Członek
    • Stały bywalec

Może ból głowy był spowodowany skokami ciżnienia:) ale jeżli te bóle będą się powtarzały to zaprzestań barnie i w przyszłożci nie powinnaż stosować mocniejszych preparatów skoro Twój organizm już tak zaragował.

zuza_130
    Członek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@husky27 wrote:

Od 2 dni stosuje Therm Line II, chyba jest trochę silniejszy od Therm Line. Narazie czuję sie dobrze, choć pierwszego dnia bardzo bolała mnie głowa i ogólnie źle się czułam. Zobaczymy za parę dni jak to będzie ale już dziż czuje, że troszkę poprawiło mi sie trawienie z czym miałam zawsze problem 🙂

uważaj, żebyż lepszym trawieniem nie okupiła dobrego zdrowia. jak zwykle: na jedno pomaga, na drugie szkodzi.

Katie
    Członek
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

zdecydowanie, polecam zastanowienie się 100 razy zanim zacznie się stosować jakiekolwiek wspomagacze odchudzania..

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę