- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2010 at 17:38
Zadbaj o podaż kwasów omega3.
28 lipca 2012 at 23:15Piję codziennie wapno i zażywam Zyrtec. Niestety, jestem też uczulona na grzyby i pleżń, kurz i pyłki kwiatowe a moje mieszkanie ma wadę wentylacji;/. Zmuszona byłam do zamontowania Inventera. Oprócz tego mrożę pożciel i często odkurzam.
6 września 2012 at 15:20Ja planuję montaż inventera w łazience i kuchni, bo to są u mnie źródła zawilgocenia całego domu, a jesteżmy uczuleni na zarodniki pleżni i grzybów…
11 października 2012 at 10:19Polecam zakupić bardzo dobry odkurzacz
23 października 2012 at 11:17[usunięto_link] wrote:
Ja planuję montaż inventera w łazience i kuchni, bo to są u mnie źródła zawilgocenia całego domu, a jesteżmy uczuleni na zarodniki pleżni i grzybów…
Zawsze możesz zacząć od tych 2 miejsc, a potem dokładać nawet co roku jeden.
19 listopada 2012 at 11:51No z czymż takim warto spróbować w takiej sytuacji. Tabletki na alergię też zdają egzamin ale jeżliktoż musiałby je brać okrągły rok to już nie koniecznie i wtedy lepiej spróbować pozbyć się tych przyczyn a nie samych skutków alergii.
8 kwietnia 2013 at 09:50Ja mam uczulenie na topole i biore Alertec i mi pomaga
15 kwietnia 2013 at 08:32ja tez biore alertec
14 lipca 2013 at 23:57Tabletki polecam alertec, chyba są jednymi z najlepszych. Ostatnio lekarka przzepisała mi Rupadin, podobno są dobre, okaże się jak je zuzyje. Mażci to polecam: elocom, protopic czy też cortineff. W ostatnim czasie pojawiła się na rynku cała seria leków atoperal. Można z nich zakupić zarówno krem, żel do ciała, czy też szampon.
- AutorOdp.