jakie zażywacie tabletki antykoncepcyjne?

• Autor
    Odp.
  • Ewelka22
    Participant
    • Tematów: 16
    • Odp.: 34
    • Stały bywalec

zdecydowaliżmy z mężem, że na jakiż czas z powodu mojej choroby i brania leków musimy bardziej uważać i że powinnam zacząć brać tabletki. wiem jak to jest, jedne są lepsze inne gorsze, a nie chce iżć do lekarza zielona żeby mi wcisnął pierwsze lepsze… Jakie konkretnie możecie mi polecić? jakie stosujecie i czy jesteżcie zadowolone?

basiaP
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

teraz już przestałam brać, ale brałam novienette ( czy jakos tak, nie pamietam jak sie to pisze 😛 ) i byłam bardzo zadowolona. nie odczuwałam zadnych skutków ubocznych. dobrze sie po nich czułam, nie tyłam i wszystko było ok.
    te tabletki polecił mi lekarz i to był strzał w dziesiatkę.

szpileczka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja brałam cileste , też nie miałam szczególnych dolegliwożci po nich 😉

michalina37l
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja biorę Yasminelle, nie mają skutków ubocznych…

kokoszkakumoszka
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja też zażywałam Cileste i czułam sie po nich w porządku. Jednak przed zażywaniem tych tabletek lekarz zlecił badania morfologiczne, może włażnie dlatego nie zauważyłam żadnych dolegliwożci 😀

barrbarra
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Lekarz nie „wciżnie” Ci pierwszych lepszych tabletek – powinien dostosować je do Twoich potrzeb i do ewentualnych chorób.

Ja brałam Novynette i dobrze się po nich czułam.

gwiazdka
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

stosuje Jasmin, są rewelacyjne. żadnych skutków ubocznych i czuje się po nich na prawdę dobrze 😀 jedynie cena może odstraszyć, ale warto zainwestowac dobre i skuteczne tabletki.

Ewelka22
    Participant
    • Tematów: 16
    • Odp.: 34
    • Stały bywalec

dzieki, znam już chociaż jakież nazwy 🙂 a jak z cenami, to dla Was znaczące kryterium? mam nadzieje że lekarz podejdzie do mnie profesjonalnie…

Mysiak
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

WYDAJE MI SIĘ ŻE GINEKOLOG POWINIEN PRZEPROWADZIĆ WYWIAD Z TOBĄ I DOBRAĆ CI ODPOWIEDNIE DLA CIEBIE TABLETKI- W ZALEŻNOśCI OD STANU ZDROWIA ITP.

adriananana
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja biorę Microgynon już dobre parę lat. Nie mam żadnych skutków ubocznych, ale na każdego inaczej działają tabletki. Także musisz je wybrać z pomocą lekarza.

justy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Cileste uzywalam i bylo ok. powinnas jednak miec badania hormonalne przed przepisaniem Ci tabletek

anielinkaa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

ja mogę polecić z własnego dożwiadczenia midianę, biorę ją już pół roku i mój organizm dobrze na nią reaguje

anka66
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

[xxxx]
    ja uzywam tych i jestem zadowolona, plus sa bardzo tanie 🙂

EDIT:kowal2

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jakie zażywacie tabletki antykoncepcyjne?"

Przewiń na górę