- AutorOdp.
- 15 października 2011 at 14:45
zdecydowaliżmy z mężem, że na jakiż czas z powodu mojej choroby i brania leków musimy bardziej uważać i że powinnam zacząć brać tabletki. wiem jak to jest, jedne są lepsze inne gorsze, a nie chce iżć do lekarza zielona żeby mi wcisnął pierwsze lepsze… Jakie konkretnie możecie mi polecić? jakie stosujecie i czy jesteżcie zadowolone?
17 października 2011 at 08:58teraz już przestałam brać, ale brałam novienette ( czy jakos tak, nie pamietam jak sie to pisze 😛 ) i byłam bardzo zadowolona. nie odczuwałam zadnych skutków ubocznych. dobrze sie po nich czułam, nie tyłam i wszystko było ok.
te tabletki polecił mi lekarz i to był strzał w dziesiatkę.18 października 2011 at 13:08ja brałam cileste , też nie miałam szczególnych dolegliwożci po nich 😉
19 października 2011 at 14:29ja biorę Yasminelle, nie mają skutków ubocznych…
19 października 2011 at 15:06Ja też zażywałam Cileste i czułam sie po nich w porządku. Jednak przed zażywaniem tych tabletek lekarz zlecił badania morfologiczne, może włażnie dlatego nie zauważyłam żadnych dolegliwożci 😀
20 października 2011 at 09:30Lekarz nie „wciżnie” Ci pierwszych lepszych tabletek – powinien dostosować je do Twoich potrzeb i do ewentualnych chorób.
Ja brałam Novynette i dobrze się po nich czułam.
20 października 2011 at 14:37stosuje Jasmin, są rewelacyjne. żadnych skutków ubocznych i czuje się po nich na prawdę dobrze 😀 jedynie cena może odstraszyć, ale warto zainwestowac dobre i skuteczne tabletki.
21 października 2011 at 16:12dzieki, znam już chociaż jakież nazwy 🙂 a jak z cenami, to dla Was znaczące kryterium? mam nadzieje że lekarz podejdzie do mnie profesjonalnie…
23 października 2011 at 16:33WYDAJE MI SIĘ ŻE GINEKOLOG POWINIEN PRZEPROWADZIĆ WYWIAD Z TOBĄ I DOBRAĆ CI ODPOWIEDNIE DLA CIEBIE TABLETKI- W ZALEŻNOśCI OD STANU ZDROWIA ITP.
24 października 2011 at 18:08Ja biorę Microgynon już dobre parę lat. Nie mam żadnych skutków ubocznych, ale na każdego inaczej działają tabletki. Także musisz je wybrać z pomocą lekarza.
9 listopada 2011 at 02:27Cileste uzywalam i bylo ok. powinnas jednak miec badania hormonalne przed przepisaniem Ci tabletek
11 listopada 2011 at 09:37ja mogę polecić z własnego dożwiadczenia midianę, biorę ją już pół roku i mój organizm dobrze na nią reaguje
23 grudnia 2011 at 10:09[xxxx]
ja uzywam tych i jestem zadowolona, plus sa bardzo tanie 🙂EDIT:kowal2
- AutorOdp.