- AutorOdp.
- 3 października 2009 at 19:40
Pewnie wiele z Was drogie forumowiczki spotkało się na allegro z ubraniami marki Japan Style. Mi osobiżcie się bardzo podobają- są stylowe, niepowtarzalne i dosyć tanie. Oto kilka z nich:
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
A co Wy sądzicie na temat tej marki?
4 października 2009 at 12:19Rzeczywiżcie ciuszki maja fajne i co wazne w dobrych cenach. W prawdzie nie kupuje ciuchow na allegro, ale poogladac lubie 😉
Z tych ktore przedstawiłaż mi podoba sie sweterek i bolerko 🙂4 października 2009 at 13:08straszne…
do tego ostatnio ta tandeta zalewa po prostu rynek…
mnostwo dziewczyn w tym lazi i mozna przyjrzec sie jak to wyglada na zywo.4 października 2009 at 17:13[usunięto_link] wrote:
straszne…
do tego ostatnio ta tandeta zalewa po prostu rynek…
mnostwo dziewczyn w tym lazi i mozna przyjrzec sie jak to wyglada na zywo.może i masz racje, ale przyznaj, że na tych modelkach te ubrania dobrze wyglądają.
4 października 2009 at 21:58no włażnie one tylko na zdjęciu dobrze wyglądają a tak na prawdę są nic nie warte (w większożci) jak w bonprix, co innego wyretuszowane zdjęcie a co innego na żywo…
4 października 2009 at 22:00Mam sukienkę tej firmy-jest żliczna i wszystkim się podoba 😀 ja nie mam nic do tych ciuchów,podobają mi się i na pewno zamówię sobie cos jeszcze 😉
5 października 2009 at 17:16Mi co niektóre rzeczy się podobają. Myżlę, że gdyby cena była 5 krotnie wyższa, nikt nie wychylałby się z krytyką.
- AutorOdp.