- AutorOdp.
- 27 września 2008 at 15:20
Jest tu ktoż słuchający jazzu? poza mną rzecz jasna 😉
Jeżli nie, to polecam na początek Billie Holiday i Popsa rzecz jasna, oboje uwielbiam 😉
17 października 2008 at 10:42Ja jestem, ja ja ja 😀
Jak to dobrze, że pojawił się taki wątek. W moim przypadku ostatnia fascynacja to wspaniały polski (warszawski) zespół Trifonidis Orchestra – znajdziesz sobie na myspace. Polecam z całego serca – taka energia, z jaką grają, jest niezbędna do przetrwania jesieni!
PS. Albo od razu wrzucę Ci link [usunięto_link]
I czekam na więcej ruchu w tym wątku 😉
25 października 2008 at 14:11Amy Winehouse !!
Ma wyjatkowy glos, jej muzyka to na prawde jest COś. Podziwiam ją jako artystkę, naprawde.12 grudnia 2008 at 16:46Któregoż dnia włączyłam jak zwykle Jazz Radio i usłyszałam jakież Chill Zet…. Nie mogę się otrząsnąć…
14 grudnia 2008 at 20:36kupili częstotliwożć i musieli wprowadzić swoich ludzi. boli mnie to, ponieważ było to jedyne radio z takim potencjałem dobrej muzyki.
ale… trwają prace na uruchomieniem radia online [usunięto_link]
tylko, że internet to nie to samo co tradycyjne radio.24 stycznia 2009 at 20:22stronka jazz radia z możliwożcią słuchania online już działa 🙂 hiphip hura 🙂
25 maja 2009 at 18:29Dołączam do tego wątku:) Słucham jazzu w wielu wykonaniach, ukochani moi to Ella (matko, jakąż ona miała ekspresję, nigdy mi się nie znudzi), Louis, Patricia Barber, Cassandra Willson i wielu, wielu innych. Mam troszkę zaległożci w nowożciach, więc będę sprawdzać każdą nazwę, tytuł, nazwisko, jakie podacie:) Pozdrawiam 🙂
16 czerwca 2009 at 19:06bardzo sie na tym nie znam, lubie posluchac ale sam czasem nie wiem kto akurat gra
jesli chodzi o jazz to kojarze nasza najlepsza muzyczna wizytowke za granicami kraju czyli oczywiscie Michała Urbaniaka
no i OSTR – masa jazzowych inspiracji i kompozycji ;p
zreszta to chyba jedyny raper z muzycznym wyksztalceniem (po wydziale jazzowym) ;p9 grudnia 2009 at 19:08ja uwielbiam jazz
głównie słucham klasyki: Billy Holiday, Ella Fitzgerald, Louis Prima, Nat King Cole i oczywiżcie Natalie Cole i wiele innychlubię również acid jazz
21 września 2010 at 21:21Dina Schore. 🙂
27 września 2010 at 07:55[usunięto_link] wrote:
ja uwielbiam jazz
głównie słucham klasyki: Billy Holiday, Ella Fitzgerald, Louis Prima, Nat King Cole i oczywiżcie Natalie Cole i wiele innychlubię również acid jazz
Ja tez uwielbiam Elle Fitzgerald 😀 Jest boska!
1 października 2010 at 23:09ja proponuje to:
[usunięto_link]niezłe, co? 😉
- AutorOdp.