- AutorOdp.
- 6 maja 2007 at 19:57
Witam 馃檪 !!
Mam ma艂y problem 馃槢
Mam niej臋drn膮 pup臋, chocia偶 jestem szczup艂a 馃檨
Uprawiam sport – gram w koszyk贸wk臋, chodz臋 na basen
i najgorsze jest to, 偶e tylko z jednym po偶ladkiem jest co偶 nie tak – na dole takie dwie warstwy dziwne si臋 zrobi艂y 馃檨
i za艂ama艂am si臋, bo nadchodzi lato, a ja nie mam poj臋cia, jak temu zapobiec i nada膰 znowu mojej pupie 艂adny wygl膮d.
Mo偶e Wy macie jakie偶 sposoby ?? b臋d臋 Wam bardzo wdz臋czna
Pozdrawiam 馃槈 [/img]
6 czerwca 2007 at 17:29ja polecam takie cwiczonko:
-polz sie na podlodze na lewym boku,
-prawa roge zegnij w kolanie tworza kont prosty
-a lewa noge podnos do gory
-ja robie kilka serii po 15-20 podniesieto cwiczenie napina zarowno lydki, uda jak i posladki 馃檪
7 czerwca 2007 at 17:57dzi臋ki za porad臋 馃檪 wypr贸buj臋 i dam zna膰, jak efekty 馃檪 pozdrowienia 馃檪
5 lipca 2007 at 06:41Niej臋drno偶膰 i cellulit trudno powstrzyma膰, a ju偶 napewno nie poradzimy z tym sobie w tydzie艅.
Jednej i drugiej gor膮co polecam rolletic (艂贸偶ka s膮 ju偶 dost臋pne w ka偶dym wi臋kszym mie偶cie), du偶o niegazowanej wody (ok 2 litr贸w dziennie), soki, owoce i warzywa (najlepiej z b艂onnikiem), nie odchudza膰 si臋! bo do tego jeszcze rozst臋p贸w si臋 nabawicie, ale dieta jest niezb臋dna:
1. 6-8 rano, twaro偶ek i herbata (trzeba brzuszek rozgrza膰 馃檪 )
2. 9-11 rano, co偶 z ziarnami (bu艂ka, specjalne pieczywo, musli) i sok
3. 12-15 w po艂udnie, lekki obiad (chude mi臋so z ry偶em lub ziemniakami i sur贸wk膮)
4. 16-18 ostatni dzwonek na pieczywo, mo偶e te偶 by膰 kakao
5. 19-5 rano, ewentualnie owoc.CA艁KOWITY ZAKAZ COLI CHIPS脫W I INNEGO PLASTIKU!
Z zewn膮trz polecam kuracj臋:
Rano: ch艂odny prysznic i r臋kawica masuj膮ca, osuszy膰, Balsam uj臋drniaj膮cy do cia艂a, Oriflame
Wieczorem: prysznic ciep艂y – oczyszczanie sk贸ry +peeling albo myd艂o 偶cieraj膮ce (np. z serii Oriflame SPA), r臋kawica masuj膮ca, prysznic ch艂odny, osuszy膰, 呕el antycellulitowy, Oriflame, dodatkowo masa偶 (masa偶er, albo przyrz膮d r臋czny).
8)9 lipca 2007 at 07:39trzeba wyprobowac 馃檪
6 sierpnia 2007 at 18:53slyszalam, ze mozna ujedrnic pupe w prosty sposob, napinajac miesnie pupy, ok. 20 razy po 2 partie, i to przynosi efekty 馃槈
7 sierpnia 2007 at 15:31hmmm, jakies podejrzane to cwiczenie. jest specjalny rodzaj aerobiku, ktory pomaga pracowac nad posladkami i udami, nazywa sie calisthenics, na pewno znajdziesz go w swoim meiscie:)
27 listopada 2010 at 14:53Wiesz co, teraz coraz bardziej moden s膮 alternatywne rozwi膮zania. Na przyk艂ad r贸偶nego zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Czyta艂am kilka artyku艂贸w na ten temat oraz sama mia艂am okazj臋 si臋 przekona膰 na w艂asnej sk贸rze jak dzia艂aj膮 i jestem pod wielkim wra偶eniem tego jak cia艂o ludzkie jest plastyczne 馃檪
29 listopada 2010 at 12:17No bo jest, niemal jak plastelina:) Z po偶ladkami jest akurat tak fajnie,偶e bardzo szybko reaguj膮 na wszelkiego rodzaju 膰wiczenia. Bardzo 艂atwo to zauwa偶y膰- po treningu po偶ladki zawsze s膮 bardziej j臋drne i podniesione do g贸ry, co prawda ten efekt trwa bardzo kr贸tko,.ale je偶li si臋 膰wiczy regularnie to pozostaje
30 listopada 2010 at 11:19Oja ale dziwnie, 偶e tylko jeden po偶ladek jest mniej j臋drny. Mo偶e spr贸buj wykonywa膰 jakie偶 膰wiczenia tak tylko, stricte na pup臋? A nie og贸lnorozwojowe. Chocia偶 basen powinien akurat przynosi膰 dobre efekty
29 grudnia 2010 at 08:48Mo偶esz wypr贸bowa膰 but贸w easy tone. One kszta艂tuj膮 pup臋 i po偶ladki. I do tego dzia艂aj膮:)
3 kwietnia 2012 at 21:17Jako, 偶e zacz臋艂o si臋 odliczanie do sezonu bikini, od偶wie偶臋 temat 馃檪 My偶l臋, 偶e w przypadku takiego problemu nale偶a艂oby zadbac o stan sk贸ry (balsamy, 偶ele, peelingi uj臋drniaj膮ce), ale to co powinno pom贸c w najwi臋kszym stopniu to zdrowa dieta i cwiczenia (najlepiej podpatrzec cwiczenia fitness typu ATB- na uda, po偶ladki i biodra). A dodatkowo to co napisa艂am w temacie [usuni臋to_link]. Z艂aszcza peeling kawowy 偶wietnie wp艂ywa na j臋drno偶c sk贸ry, pod warunkiem, 偶e robi si臋 go regularnie- 2 razy w tygodniu.
2 pa藕dziernika 2012 at 12:50Same buty raczej na pewno nie pomog膮:) Tuta proponuj臋 raczej dobry krem,balsam uj臋drniaj膮cy i zachowaj sportowy tryb 偶ycia. Zobaczysz,偶e po jakim偶 czasie efekty przyjd膮 same.
4 grudnia 2012 at 13:20buty to 偶ciema ju偶 mi to instruktor powiedzia艂 na si艂owni, mo偶na stosowa膰 jako taki element dodatkowy ale nie jako spos贸b. Dziewczyny a my偶la艂y偶cie kiedy偶 o zabiegach plastycznych, ostatnio widzia艂am program Martyny Wojciechowskiej z Wenezueli tam ka偶da co偶 sobie robi ju偶 od 16 roku. Troch臋 poszuka艂am u nas i te偶 jest sporo takich klinik, oczywi偶cie to kosztowna sprawa ale tak w razie czego bierzecie to pod uwag臋? Chcia艂abym mo偶e p****偶膰 si臋 i porozmawia膰 o tym na miejscu. Niez艂e recenzje ma klinika CHP.pl ale to troszk臋 daleko ode mnie, znacie jakie偶 na Mazowszu?
26 wrze艣nia 2014 at 13:14Generalnie du偶o ruchu,bieganie,p艂ywanie plus kosmetyki i zobaczysz 偶e ca艂e Twoje cia艂o nabierze j臋drno偶ci i kszta艂t贸w.
- AutorOdp.