- AutorOdp.
- 29 kwietnia 2010 at 12:23
Cóż. Promuje pewne stereotypy, nie da się ukryć. Ale czy to tak do końca złe to nie wiem. W końcu odrzucając jeden stereotyp wpadamy w inny i tego nie da się zmienić. Lepsza byłaby w tym miejscu bizneswoman z komórką przy uchu?
29 kwietnia 2010 at 22:06Jak znalazł 😈
5 września 2010 at 21:09A nie lepiej siedząca przy kawie na facebooku czy oglądająca nowożci na Hbo, albo zamawiająca pizzę… 😉
6 września 2010 at 15:39Chyba zamiast tej starszej pani postawiłabym pana i byłaby przynajmniej fajna promocja rodziny, a tak mam mieszane uczucia. Taka promocja kobiety do mnie nie przemawia. 🙂 Nie chodzi oczywiżcie o to, żeby była to 'biznesłomem’ z komórką.
7 września 2010 at 10:13he he.. czego to ludzie nie wymyżlą..
kiedys obiło mi się o uszy, że ma być pomnik nienarodzonego dziecka.. w sensie usunięte poprzez aborcje.. hmm czy juz jest.. w każdym razie coż mi się obiło o uszka^^ 🙄7 września 2010 at 18:01Remontami mi się zajęli ,a nie stawianiem udziwnionych pomników.
8 września 2010 at 09:29remontów się nie doczekasz…. taka Polska jest.. zajmuje się rzeczami błahymi a bardziej ważne sprawy odkładają na później..:)
władza ma przywileje a ty jako zwykły obywatel nie masz głosu..;)
w sumie masz ale na wysłuchaniu się skończy..
ci w sejmie nic nie robią a przywileje mają i żyją sobie jak pączki w mażle gdzie zwykły szary człowiek musi robić dużo żeby mieć chociaż jakiekolwiek oszczędnożci…prawda jest taka,że interesują się jak by zrobić by jednym odebrać a sobie dodać:)Wszędzie cięcia ale oni podwyżki:)
Polityka i cały polski rząd to kpina!9 września 2010 at 18:18Jakoż mi tam ta babcia nie pasuje, dlaczego ojca nie ma? W pracy?
16 września 2010 at 08:22[usunięto_link] wrote:
władza ma przywileje a ty jako zwykły obywatel nie masz głosu..;)
Nie jestem zwykłym obywatelem 🙂
16 września 2010 at 15:36zawsze musisz podważać moje zdanie:P a jakim obywatelem jesteż?
16 września 2010 at 15:56No tak, wtedy jest zabawniej 😉 jak to jakim ,niezwykłym 😀
16 września 2010 at 16:39oo od razu niezwykłym.. każdy jest niezyw”kłym i jedynym w swoim rodzaju.. ale w żwietle tego o czym pisałam „zwykły”obywatel w żwietle prawa tak naprawdę nie zdziała cudów
16 września 2010 at 16:49Dlatego ja jestem niezwykły 😀 ,a Ciebie jak najbardziej rozumiem 😉
17 września 2010 at 09:38A czemu dziecko nie jest dziewczynką? Przynajmniej pomnik miałby dodatkowy przekaz. 🙂
- AutorOdp.