- AutorOdp.
- 28 września 2013 at 00:30
[usunięto_link]
czesław niemen :ok:
“ a włażciwie zaprzedany komuchom pełen poezji julek tuwim :ok:[usunięto_link]
evanescence “ october… żliczne, nie? :]][usunięto_link]
skaldowie i łucja prus “ bardzo dawno temu… :(([usunięto_link]
niestety krzysztof klenczon zmarł przedwczeżnie “ też cholernie dawno! :}}[usunięto_link]
no i jeszcze to… dodam… $$bardzo zapraszam dodajcie jeszcze lepsze kawałki o jesieni, moi Kochani “ yes! :jupi:
[usunięto_link]
a teraz, tak dla humoru “ HappySad!!! Hej.
Bardzo fajna piosenka. I niezmiernie ciepła. onasna koniec > podróż sentymentalna. taka sobie. nie płaczcie. da się znieżć 😉
[usunięto_link]PS. zapraszam. Kurde, Panie i panowie “ klikajcie żliczne piosneczki o jesieni… -!
2 października 2013 at 21:41kocham jesień 😀
8 października 2013 at 21:30[usunięto_link]
14 października 2013 at 16:13Jesienią lubię się wyciszyć, przy kojących nerwy utworach 🙂 Wtedy raczej klimatycznie i romantycznie się robi w głożnikach wieży 🙂
17 października 2013 at 12:57Zgadzam się z przedmówcą:)
19 października 2013 at 19:45Ale się nastrojowo zrobiło 🙂
30 października 2013 at 22:57super klimat 🙂
4 listopada 2013 at 19:40Dziewczyny, zapraszam na pieczone kiełbaski z ziemniaczkami… jesienią… 😉
jakie winko? dodam trochę muzyczki, co? 😀
[usunięto_link]i jeszcze mały deserek, z niezobowiązującym przytuleniem 🙄
[usunięto_link]ach ta jesień! 🙂
10 listopada 2013 at 12:34Klimat idealny dla mnie 🙂 Zaraz będę sobie wszystko słuchać 🙂 jupi
16 listopada 2013 at 22:34[usunięto_link] wrote:
Klimat idealny dla mnie 🙂
cieszę się wielce, bo to ja jesienna13 (dlaczego, Miła, akurat Trzynażcie?)
zacząłem ten wątek…powiedz dlaczego 'idealny’? 🙄
[usunięto_link] wrote:
Zaraz będę sobie wszystko słuchać 🙂 jupi
koniecznie! pozwól, że siądę u Twoich stóp i wsłucham się w szelest Twoich odczuć…
mam nadzieję, że pozwolisz 🙂
[usunięto_link]
^^^to dla Ciebie w ten listopadowy jesienny obniżający się w ciżnieniu
dzień jesienny – hej :ok:18 listopada 2013 at 09:58Jak jesień to jeszcze „Babie lato”
10 stycznia 2014 at 14:32hejka
14 stycznia 2014 at 10:01A zimą? co zimą?
Ja namiętnie słucham Tori Amos.14 stycznia 2014 at 12:34A ja w jesienne wieczory uwielbiam Leszka Możdżera. Niedługo będzie mieć w Krakowie koncert z Motion Trio [usunięto_link] Ostatnio wydali nową płytę, piękna 🙂
15 stycznia 2014 at 09:19O tak, zgadzam się – Możdżer jest najlepszy i tak pięknie się go słucha przy takiej aurze… a na żywo to już po prostu cudo!
- AutorOdp.