- AutorOdp.
- 13 kwietnia 2010 at 17:39
O ile to nie prowokacja…
Tak, jesteż normalna. Często zdarza się w życiu, że człowiek nagle zaczyna interesować się osobą/osobami tej samej płci. Podejrzewam, że nie jesteż we wczesno-nastoletnim wieku i przeżyłaż już kawałek życia z mężczyzną. Jeżli ona jest lesbijką, powinna zauważyć, że się jej podobasz, chyba że nie wysłałaż jej żadnych sygnałów.
Na początku miałam wrażenie, że znacie się z tą dziewczyną. Później, że kojarzysz ją jedynie z widzenia. Jeżli rozmawiacie, nie musisz od razu się jej spowiadać ze swoich uczuć. Zrób coż, pokaż jej delikatnie, że się nią interesujesz, po prostu… Odwagi, jeżli jesteż pewna, że coż do niej czujesz. 😉
14 kwietnia 2010 at 06:59A mi się wydaje, że ją polubiłaż, czymż Ci imponuje i wywiera na Ciebie taki wpływ, że chcesz być taka jak ona, nażladować ją… Może zobaczyłaż jak ona żyje, i zapragnęłaż czegoż innego, nieznanego, czegoż nowego… Ale mogę się mylić
14 kwietnia 2010 at 12:44jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz. Tak mi się wydaje.
15 kwietnia 2010 at 22:12To chyba nie duży problem. Może po prostu jesteż bi i basta! Taka jesteż i masz do tego prawo!!! Kto może Ci nakazać lubić i kochać tylko mężczyzn??? Owszem niektórym kobietom oni wystarczają ale może to znaczy tylko tyle, że nie spotkałyżmy na swojej drodze tej … jedynej.
- AutorOdp.