- AutorOdp.
- 28 lipca 2019 at 10:14
Drogie mamy mam do Was pytanie: niedawno urodziłam, i choć w pierwszych dniach miałam piersi pełne mleka, to jednak teraz nie mam prawie pokarmu:(nie wiem, co robić:(rodzina sugeruje mm, położna radzi walkę o laktację, a ja nie wiem od czego zacząć:(jak się poprawia laktację???
30 lipca 2019 at 14:19Moja koleżanka teraz rodziła i też zabrakło jej mleka. Jednak położna zdecydowanie odradziła walkę o latkację. Od razu dała jej w szpitalu po drugi dniu mm, chociaż ona sama nie chciała dawać dziecku. Nie miała wyjścia i teraz daje zamiennie. 🙂 Śmiało przejdź na mm.
31 lipca 2019 at 10:41Posłuchaj położnej 😉 idź do lekarza i on Ci wszystko wytłumaczy co i jak 🙂
21 sierpnia 2019 at 18:55dziewczyny dziękuję za odpowiedzi:)trochę czasu minęło i powiem, że udało mi się poprawić laktację:)zawalczyłam o nią i moja położna bardzo mi pomogła. Bardzo często przystawiałam dziecko do piersi, piłam dużo wody i brałam saszetki na laktację (prolaktan), przestałam się stresować i itd. I ogólnie, to się udało:))))
3 września 2019 at 11:23Czyli warto słuchać specjalistów, a nie rodzinnych doradców 🙂
- AutorOdp.