Karta kredytowa? Sklepy z kosmetykami?

• Autor
    Odp.
  • roztargniona
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Witajcie,
    Jestem wkurzona na maxa! 👿

Problemem są zakupy przez internet i brak karty kredytowej!
    Z reguły kosmetyki w sieci są tańsze niż w sephorce, douglasie czy innym sklepie, znalazłam fajną stronkę pl.strawberrynet.com, tylko że płacić można tylko za pomocą pay pal i karty kredytowej :/, gdzie nie znajdę fajnego sklepu w internecie to ciągle mam ten problem.
    Po burzliwej rozmowie z mamą, która ma konto w db (nie wiem nawet jakie), umówiłyżmy się, że podejdziemy tam w poniedziałek – bo dziż już nie zdąrzymy i porozmawiamy na temat karty kredytowej.

Czy macie jakież dożwiadczenie odnożnie karty kredytowej ? Może wiecie, gdzie najlepiej jest taką mieć?
    Może znacie inne fajne sklepy jak truskawka, gdzie ceny są niższe i nie będę potrzebowała karty kredytowej do zakupów?
    Nie polecajcie mi allegro, bo tam jest pełno bubli i oszustów, zamówiłam kiedyż perfumy la coste i gdyby nie to, że miałam takie same wczeżniej nie zoorientowałabym się, że to podróbka. Zapach podobny, pudełeczko, buteleczka z wytłoczeniami – ale korek dużo lżejszy od oryginału, wytłoczenie minimalnie inne i zapach nie ten sam i dużo krócej trzymał się na ciałku.

Pozdrawiam

rak33ieta1980
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Idziesz do banku i taką kartę Ci wydadzą…
    Buble też są w sklepach internetowych.

roztargniona
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Nie twierdzę, że każdy produkt na allegro to bubel, tylko mam po prostu obawy przed zakupami tego typu w tym serwisie przez to, że raz już się nadziałam. Sklepy wydają mi się bardziej pewne.

Odnożnie zakupów to poszperałam w sieci i db ma własny serwis, gdzie jest troche informacji na ten temat i można zobaczyć [usunięto_link] jakie mają w ofercie. Słabo mi się robi jak czytać muszę regulaminy ;/. Na tą chwilę pewnie wezmę najgorszą z możliwych, bo nie potrzebuję jakiejż 'pozłacanej’. Z tego co tam patrzyłam to opcja: silver. Może któraż z was posiada coż takiego?
    Podobno są już karty płatnicze, którymi mogę zapłacić jak kredytowymi?! To by było coż dla mnie!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Karta kredytowa? Sklepy z kosmetykami?"

Przewiń na górę