- AutorOdp.
- 31 października 2010 at 08:28
Jasne ja tez uwzam ze punk do punktu i mozna juz na cos wymenic, szkoda ze wiele osob twierdzi ze ile to trzeba zrobic zakupow zeby cos miec, ja osobiscie nie robie gigantycznych zakupow a jakos juz pewna nawet sporoa liczbe punktow juz mam 😀
31 października 2010 at 13:14Ha! No włażnie, przecież nie robię zakupów po to, by nabić sobie kartę, to by była paranoja 🙂 Jak nie mam po drodze BP, to przecież nie ma tragedii 🙄 A na paybacku faktycznie szybko się zbiera 🙂
28 grudnia 2010 at 22:17tez mam karte i glownie w sklepach internetowych korzystam 🙂
30 grudnia 2010 at 14:30Sklepy internetowe mają całkiem dobry przelicznik, no i często jest taniej niż w zwykłych sklepach. Ja teraz staram się dożć regularnie promocje przeglądać. I teraz można dodatkowe punkty sobie zebrać przy zakupach w realu, albo Apteka1
30 grudnia 2010 at 14:53Ja też korzystam z kart Payback. I wcale nie ganiam za punktami na siłę. Po prostu: tankuję autko, czasem robię zakupy w Realu lub Aptece1, czasem kupię coż w Jysk, do tego pod moje konto p****ęte są 2 telefony Orange na kartę i tak się punkciki zbierają. Ostatnio wymieniłam punkty na fajną torbę podróżną.
31 grudnia 2010 at 12:15No ja też jakoż specjalnie nie latam za tymi punktami. Ale jak mogę, to korzystam. Ja jeszcze nie sprecyzowałem, na co zbieram. Jak będę miał dużo punktów i duży wybór nagród, to wtedy będę myslał 😉
1 stycznia 2011 at 22:12Ja po żwiętach całkiem dużo punktów zebrałam i ostatnio wymieniałam na mikser (blender) philips. Jeszcze troszkę punkcików zostało.
19 lutego 2011 at 17:03a tak apropos jeszcze dyskusji o wyciekaniu danych i obaw z tym zwiazanych wyglada na to ze cosraz mneij sie tego boimy (faktem jest ze i kontrola jest coraz silniejsza) skoro, jak pokazuja badania juz 1/3 polakow korzysta z programow lojalnosciowych. Wyczytalam to w Rzepie
xxxxxxxxxxxxxxxxxedit
jakubek21 lutego 2011 at 12:40A mnie wyciek danych kojarzy się z bankiem. Z paybacka też korzystam i punkt do punkcika i może uzbiera się na jakąż nagrodę. W ogóle to dopiero zakumałam, że tę ilożć punktów można podwajać poprzez te specjalne bony. A widzieliżcie info, że multikino będzie w „payu” od marca.
- AutorOdp.