- AutorOdp.
- 25 stycznia 2010 at 10:37
Słyszałam o odchudzających włażciwożciach kawy, ale przyznam się, że nigdy nie stosowałam tego specyfiku jako wspomagacza odchudzania. Poję kawę, bo po prostu bardzo mi smakuję. Oczywiżcie muszę się zgodzić, że faktycznie może wpływać na metabolizm, ale chyba picie samej kawy nie wystarczy.
6 lutego 2010 at 16:38Asiulka 1985-czytasz kulturystyka.pl?! -no,no SZACUNEK!
Miło,że ktoż jeszcze czerpie wiedzę nt sportu z profesjonalnych źródeł…6 lutego 2010 at 17:00Staram się schudnąć, więc czytam różne rzeczy żeby zdobyć jak najwięcej wiedzy na temat odchudzania. Gorzej, że mimo usilnych prób efekty mam marne…
6 lutego 2010 at 17:23Pewnie Cię dopadła stagnacja miężniowa-normalne,trzeba przeczekać i ewentualnie trochę zmian powprowadzać. Na tym etapie wiele osób włażnie porzuca swoje strania ze względu na brak efektów…
6 lutego 2010 at 17:58Niemam zamiaru przestać, dopiero co przedłużyłam karnet na siłowni. Ale szczerze powiedziawszy 4 kg w 10 tygodni to marny wynik:(
6 lutego 2010 at 18:00A co do zmian to owszem mam zamiar pewne wprowadzić. Zakupiłam miernik pulsu i ćwicząc postaram się pilnować pulsu żeby utrzymywał mi się miedzy 60 a 65%. Niewiem jeszcze jak mi to wyjdzie.
17 lutego 2010 at 21:19ja się ostatnio przerzuciłam na kawę zbożową – anatol, taką w torebeczkach do zaparzania, jak herbata. wyczytałam, że ma tylko 4 kalorie, no i nie muszę jej tak słodzić jak tradycyjną „siekierę” z kofeiną, że już nie wspomnę o tym, że nie ma takiego negatywnego wpływu na serce, jak normalna kawa. jak jestem bardzo żpiąca, czy zmeczona, to wypiję normalną kawę, ale ogólnie to staram sie pić raczej tę zbożową. a co do diety, to odchudzam sie od jakichż 3 tygodni i na razie zrzuciłam 2 kg, więc myżlę, że to całkiem nieźle.
18 lutego 2010 at 15:38asiulka1985
Witam. Może mnie zaraz wyrzucą ale powiem tylko, że puls, aby schudąć nie może przekroczyć 120 /min. powyżej buduje się masę miężniową i się fajnie tyje( w miężnie a nie w tłuszcz)somsiadka
Witam. Zamiast kawy polecałabym termoherbatkę, ale to już trzeba porozmawiać osobiżcie z konsultantem.[usunięto_link]
18 lutego 2010 at 16:08Ja pije kawke przy odchudzaniu z tego jednego nie zrezygnuje. Poza tym kawa raczej nie tuczy, jedynie moze nam szkodzic jesli pijemy ja w duzych ilosciach
16 stycznia 2015 at 09:08w tabletkach doskonała zielona kawa jest w sklepie piekna24.pl
Polecam Green Coffee z USA.27 stycznia 2015 at 09:54Ja bez jednej kawy chociaż dziennie nie dałabym radę funkcjonować, więc muszę zawsze jedną dzień. A na odchudzanie wydaje mi się, że nie szkodzi
17 lutego 2015 at 12:25Ja piję przede wszystkim zbożową:)
23 lutego 2015 at 14:39Ja również piję tylko zbożową inkę. Innej nie piję.
15 czerwca 2018 at 09:53„ŁATWE DECYZJE – TRUDNE ŻYCIE. TRUDNE DECYZJE – ŁATWE ŻYCIE” – JERZY GREGOREK
PODEJMIJ TRUDNĄ DECYZJE I ZACZNIJ ĆWICZYC Z TRENEREM – SCHUDNIJ I ZMIEŃ CAŁE SWOJE ŻYCIE W 3 MIESIĄCE. TYLKO TERAZ PROMOCJA: 99ZŁ ZAMIAST 400! DODATKOWO MASZ SZANSĘ WYGRAĆ 10 000ZŁ!
WEJDŹ TERAZ: igortreneronline*pl - AutorOdp.